maanantai 23. lokakuuta 2017

Natsit ulkoilivat Tampereella



Viime viikonloppuna natsit harrastivat ulkoilua kävelemällä Tampereen kaduilla.

Ulkoilu ja kävely ovat oikein hyviä harrastuksia, mutta kun sen tekevät natsit mielenosoituksena, niin se antaa heille kyllä julkisuutta, mutta tuo julkisuus ei legitimoi natsien vastenmielistä agendaa.

Natsit ulkoilemassa ovat vastenmielisiä mulkeroita, kuten ovat myös Soldiers of Odin –sekopäät, Suomi Ensin – idootit ja Rajat Kiinni –juntit. Nämä kaikki puulaakit esiintyivät yhteisessä rintamassa Tampereella, joten mikään noista ryhmistä ei voi enää väittävänsä olevansa muuta kuin natsi; natsi ja siinä kaikki.

Ehkä näille ihmiskunnan pohjasakkaan kuuluville pitäisi järjestää oma reservaatti jostain susirajalta. Siellä he saisivat metelöidä ihan keskenään, mutta arvelen, että he riitaantuisivat keskenään. Kun kuviteltua vihollista ei olisi, niin he löytäisivät sellaisen omasta keskuudestaan.

Natsit kaiketi ulkoilivat kaiketi ”isänmaallisuuden” ja ”kansallismielisyyden” nimissä, mutta natseissa ei ole mitään isänmaallisuuteen tai kansallismielisyyteen viittaavaa. Heidän agendansa on niin junttia ja moukkamaista kuin vain ikinä voi olla. Peräkylän periferian pojat ovat ainakin älyllisestä periferiasta, vaikka ulkoilivatkin suomalaisen mittapuun mukaan suuren kaupungin kaduilla.

Näiden natsien vastustaminen on valitettavasti ulkoistettu Antifalle, joka on sekin toisen ääripään sekopäistä koostuva joukko. Siinä ovat vastinparit löytäneet toisensa. Tämä suotakoon molemmille osapuolille. Omaa kuoppaansa he siinä kaivavat. Natsien relevantti vastarinta täytyy järjestää muulla tavoin.

Tavalliset ajattelevat ihmiset eivät oikein ole aktivoituneet natsien vastaisessa taistelussa. Oikeastaan kyllä ymmärrän osallistumattomuutta. Natsit ovat pahasti haisevaa paskaa, eikä sellaiseen haluaisi koskea pitkällä tikullakaan. Täten natsien vastustaminen verkossa jää meidän harvalukuisen edistyksellisen joukon asiaksi.

Me emme ulkoile Tampereen kaduilla, emme myöskään aja totalitarismia ja pyri terrorisoimaan ja saastuttamaan ympäristömme kuten natsit heidän liepeillään hengaileva sekalainen seurakunta tekee. Me ajamme suvaitsevaa yhteiskuntaa, jossa on myös tilaa toisinajattelijoille, mutta ei koskaan natseille.

Katsotaan miten natsit reagoivat tähän vai reagoivatko mitenkään?

1 kommentti:

  1. Natsi, natsi, natsi... jo on sullakin pelot. Kaikki ne jotka eivät jaa samoja mielipiteitä kuin sinulla ovat kirjaimellisesti Hitlereitä?

    "Täten natsien vastustaminen verkossa jää meidän harvalukuisen edistyksellisen joukon asiaksi."

    Hah ha no sähän todellinen SJW! Totta kai lasket itsesi edistykselliseksi! :'D

    Ja kiven kovaan yritit väittää ettet ole punikki...

    - George L

    VastaaPoista