sunnuntai 29. lokakuuta 2017

Fox Newsin yrityskulttuuri suosii seksuaalista ahdistelua



Kristofasistinen Fox Newsin puhuva pää, Bill O’Reilly on hyvin hyvin vihainen Jumalalle.

O’Reilly on näitä seksuaaliseen ahdisteluun syyllistyneitä Fox Newsin heppuja, jotka ovat onnistuneet välttämään oikeudenkäynnin maksamalla uhreilleen korvauksia. Suurin yksittäinen korvaus O’Reillyn tapauksessa oli 32 miljoonnaa dollari kokonaissumman kohotessa 42 miljoonaan taalaan.

Bill O’Reilly on tullut Fox Newsille kalliiksi ja kun summaan lisätään muiden Foxin kusipäiden vastaavista tapauksista maksamat korvaukset, niin kirjanpidossa nuo summat ovat aika karua kerrontaa. Seksuaalinen ahdistelu on ollut Foxilla niin tyypillistä, että sen voi sanoa kuuluvaan yrityksen kulttuuriin. Fox Newsin entinen johtaja Roger Ailes sai potkut hänkin seksuaalisen ahdistelun takia, ja kun saa potkut Foxilta silloin syytteet ovat aika raskauttavia. Ailes kuitenkin kuoli pian potkujensa jälkeen, joten hänen osaltaan asian käsittely loppui siihen.

Myös Bill O’Reilly sai fudut Foxilta viime keväänä, kun mainostajat vetivät mainokset pois ohjelmasta O’Reilly Factor.

O’Reillyn irvokas menettely on ollut Foxin johdon tiedossa jo pitkään, mutta siitä huolimatta he uusivat O’Reillyn sopimuksen vuosikorvauksen ollessa 25 miljoonaa dollaria. Pian uuden sopimuksensa jälkeen hän kuitenkin poistui kuvaruudusta häntä koipien välissä.

Viime viikolla O’Reilly palasi Foxille vieraillessaan toisen puhuvan pään, Sean Hannityn, ohjelmassa. Hannity taas on yksi idioottimaisimmista kaapelikanavien puhuvista päistä ikinä. Siinä sitten kaksi idioottia tarinoivat keskenään ja yhtä idioottimainen yleisö hurrasi.

Potkujensa jälkeen O’Reilly on jutustellut podcastissaan. Siinä hän vasta häiriintynyttä settiä heittikin. O’Reilly on vihainen Jumalalla, koska Jumala ei suojellut häntä. Sitä kuitenkaan O’Reilly ei selvitä, olisiko Jumalan pitänyt suojella häntä syytteiltä vai olisiko Jumalan pitänyt suojella häntä siten, ettei hän olisi syyllistynyt seksuaaliseen ahdisteluun. Kun kyse on uskonnolliseen oikeistoon kuuluvasta hepusta, niin veikkaa ensimmäistä.

On tuo Foxin porukka täynnä vastenmielisiä mulkeroita!

O’Reillyn monologin voi katsoa tuolta:

1 kommentti:

  1. Kovasti olet taas oikeistolaisten kimpussa... ettet vain peittelisi sillä "toveriesi" ahdistelua? Eivätkö punikkipomot sitten koskaan ahdistele?

    Aika yksipuolista analyysia teet!

    - George L

    VastaaPoista