lauantai 6. toukokuuta 2017

Facebook antoi fudut rajakeille



Facebook antoi fudut Rajat kiinni - kansanliikkeelle. Tosin on aika suuruudenhullua puhua kansanliikkeestä, kun kyseessä on muutaman hörhöilevän rasistin idioottimainen sivusto.

Fudut tietenkin kirvoittivat kiljuntaa rajakkien taholta: Sananvapauttamme on loukattu! Rajakeille on vain aivan käsittämätöntä, että kaupallinen toimija voi ihan itse päättää, minkälaista materiaalia heidän sivustoillaan julkaistaan. Facebookin ylläpito katsoi aiheelliseksi antaa rajakeille fudut. Fuduja voi pitää hyvin perusteltuina, koska Rajat kiinni -liike ei noudata Facebookin sääntöjä. Nuo säännöt voi ihan jokainen käydä itse lukemassa. Voiko tästä päätellä, että rajakit eivät osaa lukea? No tuskin sentään, mutta ymmärtämisen kyvyssä saattaa olla ratkaisevia puutteita.

Tuo yllä mainittu episodi poiki myös parran pärinää keskustelupalstoilla. Ääntä nuo rajakit osaavat pitää, mutta muuta heiltä ei voi edes odottaa.

Oikeastaan rajakit ovat yhteisönä aika harmittomia uhoajia, mutta yksilöinä siitä porukasta löytyy niin väkivaltaisia tyyppejä, että noiden yksilöiden toimintaa tulee puuttua ja mieluummin vielä virkavallan toimesta.

Rajat kiinni sivuston perustaja Pekka Kemppainen julkaisi asian tiimoilta oikein tiedotteen. Tiedotteen pitäisi olla informatiivinen, mutta Kemppaisen sepustus oli samaa uhoa kuin kaikki muukin rajakkien toiminta. Kemppaista vituttaa niin, ettei veri kierrä ja se on aivan oikein hänelle.

Nyt meidän edistyksellisten tulee haastaa rajakit missä ikinä heihin törmäämmekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti