maanantai 22. toukokuuta 2017

Laura Huhtasaaresta PerusÄijien presidenttiehdokas



Persujen vittumaisten keski-ikäisten miesten kerho, Perusäijät, on ajattelut ehdottaa Laura Huhtasaarta persujen presidenttiehdokkaaksi.

Asia on samanaikaisesti sekä idioottimainen että hulvattoman hauska. Huhtasaarihan on tullut tunnetuksi mm. ”nuoren maan kreationistina”, jonka mielestä maailmankaikkeus on noin 6400 vuotta vanha ja evoluutio ei ole totta. Löytyyhän sieltä paljon muutakin hubaa, mutta olisi se silti aivan mahtavaa, kun tiededenialisti olisi persujen ehdokkaana. Ilman muuta Huhtasaarelle esitettäisiin aika monta hänen vakaumustaan koskevaa kiusallista kysymystä. Vastaukset olisivat varmasti origenelliä kiemurtelua.

Kuten odottaa saattaa persujen kansanedustajista kaikkien aikojen idiootti, Jani Mäkelä, kannattaa vittumaisten miesten ehdotusta.

Mäkelä hourii: Laura Huhtasaari on kansallismielinen, karismaattinen, sanavalmis ja esiintymiskykyinen. Erinomainen ja pätevä perussuomalainen presidenttiehdokas puolueelle ja suomalaisille.

Voihan sen tietenkin noin sanoa, mutta tuosta pomppaa naamalle tuo karismaattinen eli kahdesti syntynyt kuten nuo vapaiden suuntien änkyrät. Kansallismielinen taas Huhtasaaren tapauksessa tarkoittaa fasismia ja kristofasismia.

Haluaisin kysyä Huhtasaarelta ehdokastentissä: Miten Nooan taikatulva vaikutti Suomeen? Joko Jeesus ratsastaa piakkoin hevosella – Raamatun mukaan juuri hevosella – pasuunoiden soidessa tekemään ”kahdesti syntyneiden” kaipaaman verilöylyn?

Persujen mukaan PerusÄijät ry perussuomalaisen puolueen miesjärjestö, joka pyrkii tuomaan kansalliseen tasa-arvokeskusteluun vahvan ja modernin miesnäkökulman. Vai modernin näkökulman?

Aivan mahtavaa häröilyä perusäijiltä! Suorastaan briljanttia sekoilua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti