maanantai 15. toukokuuta 2017

Rautatientorin pilottitakkiset nahkapäät



Tuolla Rautatientorilla Helsingissä noita otsikon mukaisia älykääpiöitä häärii ja kyse ei tietenkään ole maahanmuuttajista tai pakolaisista vaan Suomi Ensin ”urpoista” ja samaan sarjaan kuuluvista ”puhdistajista”.

Viime viikolla kommentoin tässä blogissa kuinka tuo Suomi Ensin leiri vyörytetään ja samalla vaivalla sitä voi vyöryttää tuon puhdistajienkin leirin. Pakolaiset ja maahanmuuttajat saavat jäädä leireilemään Rautatientorille, koska heillä on tähdellistä asiaakin. Sellaista näillä fasisteilla ja fasistien hang aroundeilla ei taas ole.

Tämän päivän Uuden Suomen Puheenvuorossa kuvajournalistina meritoitunut Jore Puusa kirjoitti karun blogin älykääpiöiden toiminnasta otsikolla: Rautatientorin uhkailijat. Uhoa näillä pilottitakkisilla nahkapäillä riittää, mutta oikeasti he ovat reppanoita ja ressukoita.

Tampereen agenttini mukaan tuossa porukassa hääräävä Marco de Wit oli Tampereella ihan rääpäle. Onhan tuon porukan muidenkin idioottien nimet tiedossa, eivätkä he selviä älykkystestistä yhtään sen paremmin.

Nämä reppanat hakevat konfliktia keinolla millä hyvänsä ja eivätköhän he sellaisen vielä kohtaakin. Tulos vain tulee olemaan heidän kannaltaan katastrofaalinen.

Meitä on jo muutama vanha jermu aktivoitunut ja moni meistä keräsi ensimmäiset kannuksensa kansalaisaktivismin saralla jo 1960-luvulla. Nyt me olemme jo paljon vanhempia ja myös paljon hitaampia, mutta Suomi Ensin –leirin vyöryttäminen on sen verran tärkeä asia, että pikkuhiljaa tässä alkaa tapahtumaan vertymistä. Kesälämpimät notkistavat vanhat nivelet ja lihakset.

Pikkuhiljaa alkaa tapahtuma ja yllätysmomentti on meidän puolellamme. Eikä kokemus vyörytyksistä ainakaan haitaksi ole.

Tässä tulee vielä hauskaa ihan vanhojen aikojen muistoksi. Pistäkää viestiä noille nahkapäillä, että  odotettavissa on jotain muuta kuin jätskiä ja hunajaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti