tiistai 16. toukokuuta 2017

Nummelan mulkku hourii vieläkin geneettisistä orvoista



Kirkko ja kaupunki julkaisi 16.5.2017 vastineen, jonka alku juontuu kristofasistisen kirkolliskokousedustajan Leif Nummelan käyttämään puheenvuoroon. Tuon puheenvuoronhan arkkipiispa keskeytti pariinkin kertaan Nummelan houriessa aivan asian vierestä.

Nummela sai taas kerran oman viisitoistaminuuttisensa julkisuudessa. Tosin se julkisuus tuli pelkästä typeryydestä ja idiotismista, mutta tuli kuitenkin. Tuon vartin julkisuuden lanseerannut Andy Warhol ei takuulla olisi antanut Nummelalle edes yhtä minuuttia julkisuudessa syystä, että Nummela on kahdesti syntyneeltä professorilta, Tapio Puolimatkalta, omaksuttujen mielipiteiden takia ihan mulkku mieheksi. Kaikki kunnia silti mulkuille, siis sukupuolielimille.

Tapio ”pervonormatiivinen” Puolimatka ja Leif ”geneettinen orpo” Nummela ovat näissä suomalaisissa fundamentalistisissa piireissä kovin äänekkäitä, vaikka mitään relevanttia heiltä ei koskaan kuullakaan.

Näiden kahden hepun, lisättynä muutamalla muulla, pakkomielteenä on seksi ja vielä tarkemmin se mitä kukin tekee sukupuolielimillään ja kenen kanssa. Aika tekopyhää heiltä on voivotella alhaista syntyvyyttä Suomessa ja samanaikaisesti kieltää lisääntyminen eri vähemmistöltä. Paneskeluakin saisi harrastaa vain heteroiden avioliitoissa. En muuten hetkeäkään usko, että Puolimatka ja Nummela eivät olisi itse harrastaneet esiaviollista seksiä.

Näin ateistin kannalta on oikein mukavaa, että Nummela ja Puolimatka tekevät uskostaan niin vastenmielistä, että siitä tulee pelkästään yhden marginaaliryhmän toimintaa. Valitettavasti tämä pienryhmä onnistuu vielä nykyäänkin terrorisoimaan ympäristöään, mistä tuo Nummelan kirkolliskokouksessa käyttämä puheenvuoro oli vain yksi esimerkki. Kas kun Päivi Räsänen ei ole vielä rientänyt komppaamaan Nummelaa; hehän molemmat edustavat taantumuksellista kristofasistista liikettä, Kansanlähetystä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti