lauantai 6. toukokuuta 2017

Arkkipiispa tyrmäsi Leif Nummelan ja Tapio Puolimatkan



Tosiuskova ja ”kahdesti syntynyt” professori, Tapio Puolimatka, jatkaa epätoivoista ristiretkeään homoseksuaaleja vastaan. Tämä professori on jo lanseerannut sellaiset uudissanat kuin ”pervonormatiivisuus” ja ”geneettinen orpo”. Noita käsitteellisiä floppeja on jo kommentoitu tässä blogissa ja monella keskustelupalstalla. Ei liene tarpeen kerrata niitä?

Kirkolliskokouksessakin päästiin kuulemaan Puolimatkan jargonia. Tosin Tapsa ei itse ollut äänessä vaan paskanpuhumisen hoiti Leif Nummela. Tänä vuonna Tapsa oli viitenä peräkkäisenä lauantaina TV7:lla esitettävässä Leif Nummelan juontamassa Cafe Raamatussa. Ohjelma voitaisiin nimetä uudelleen: Puolimatkan Cafe, kuinka syrjiä vähemmistöjä puhumalla paskaa.

Aiemmin Leif on kunnostautunut pitämällä Raamatun kansanmurhia oikein esimerkillisinä. Muutama vuosi sitten Leif ja Patmoksen Pasi ”Raamatun kansanmurhat ovat hyviä” oikein mässäilivät tappamisen esimerkillisyydellä. Siitäkin ohjelmapläjäyksestä omn ollut tässä blogissa puhetta jo aiemmin. Ei siitä sen enempää.

Kirkolliskokouksessa Leif Nummela puhui ”puolimatkaa”, mutta puheenjohtajana toiminut arkkipiispa pani stopin Nummelan houreille. Ja se tapahtui kyllä ihan aiheesta.

Asioista hyvin perillä oleva nimimerkki mummomuori kommentoi Suomi24:ssä  asiaa seuraavasti:

Nummelan puheenvuoro todellakin keskeytetään. Ihan laillista ja kokouskäytäntöjen mukaista.

Siten Weuro ottaa puheenvuoron ja huomauttaa: ”… puheenvuoro käsittelee "hyvin yksityiskohtaisesti ja läheisesti tässä salissa olevien perheitä ja heidän lapsiensa asemaa. Pyydän puheenjohtajaa arvioimaan, onko tämä sellaista kunnioittavaa keskustelua ja arvokasta toimintaa, joka on tälle kokoukselle sopivaa. Lienee mahdollista, että tämän aloitteen lähetekeskustelua voidaan käydä ilman, että puututaan täälläkin läsnä olevien edustajien perhesuhteisiin."

Eli Nummela kävi sitä aika värittynyttä jargoniaan homoseksuaalien huonoudesta ja biologisten vanhempien ylivoimaisuudesta.
”Johon arkkipiispa: "Edustaja Nummela voi jatkaa puheenvuoroaan, kun ottaa huomioon tämän äskeisen puheenvuoron."
Nummela: "Kiitos, mielelläni otan huomioon. En ymmärrä rikkoneeni myöskään tätä periaatetta kunnioittaa läsnäolevia."…”

Hän ei siis edes ymmärrä, miten paljon hän saattoi loukata monia, joilla on vaikka adoptiolapsia, uusioperheiden vanhempia orpoja jne. Hän vain yrittää jatkaa samaa.

"Pyydän, että edustaja Nummela keskittyy tämän lähetekeskustelun varsinaiseen teemaan, minkä kaltaista viestiä hän haluaa antaa perustevaliokunnalle ja yleisvaliokunnalle tästä aloitteesta."

Nummela: "Yritän perustella, miksi ei ole hyvä, että kirkko lähtisi siunaamaan tai puhumattakaan vihkimään samaa sukupuolta olevia pareja. - - Yritän perustella sen vetoamalla siihen, että siinä ei ole huomiotu sitä, mitä tapahtuu lapsille, ja heidän parastaan."
Arkkipiispa: "Se tuli nyt selväksi.

Eli nämä ovat kuultu jo satoja kertoja, eikä niissä ollut mitään uutta. Saati että ne olisivat tuoneet avioliitto keskusteluun yhtään mitään perusteluja. Kai kaikki ovat jo täysin kyllästyneet näihin palopuheisiin?

Siinä se oleellinen sitten olikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti