torstai 18. toukokuuta 2017

Katkerien ikääntyvien miesten kerho, tapaus Leif Nummela



Kirkolliskokouksen yhteydessä kokousedustaja Leif Nummelaa riepoi homojen avioliitot niin paljon, että puheenvuorossaan hän teki itsestään idiootin, mitä hän kyllä on muutenkin, josta osoituksena ovat toimittamansa verkkojulkaisu Uusi Tien pääkirjoitukset vuosien ajalta.

Kirkolliskokouksessa arkkipiispa joutui vähän läksyttämään Nummelaa. Arkkipiispan olisi kuulunut sanoa Nummelalle: ”Bullshit! Paskapuhetta!” Koska arkkipiispa on humaani ja sivistynyt mies, niin hän toimi hienovaraisemmin. Sekin tuntui vituttavan Nummelaa niin rajusti, että vielä tällä viikollakin hän palasi asiaan Uusi Tien pääkirjoituksessaan.

Nummelan houreet lapsivaikutuksien arvioinnista ovat suoria lainauksia ”kahdesti syntyneen” professorin, Tapio Puolimatkan, harhaisista ja epätieteellisistä kannanotoista. Puolimatka on tasa-arvon vastaisen kamppailun Don Quijote ja Leif Nummela Sancho Panza, tuo uskollinen aseenkantaja.

Puolimatkan jutut ovat sellaista kuraa, että Tapsa ei niitä enää kehtaa levittää suuremmalle yleisölle. Mutta millä keinolla Tapsa on saanut Lefan levittämään tuota sanomaa, joka on jostain esihistoriasta vailla reaalimaailman relevanssia?

Tämän saman aiheen ainainen vatvominen on vähän turhauttavaa, mutta pidän sitä silti tärkeänä. Näille kristofasisteille (sellaisia mm. Nummela ja Puolimatka ovat) on näytettävä närhen munat, vaikka heput ovat kyllä pakkomielteisen kiinnostuneita miesten munista. Siitä voi, jos haluaa, tehdä melko pitkälle meneviä johtopäätöksiä, mikä miesten mieltä painaa. Niin on tehtykin, myös tässä blogissa.

Suomen uskonnollisen kentän Don Quijotelle ja Sancho Panzalle kristillinen totalitarismi, teokraattinen kristillinen Pohjolan Saudi-Arabia, on ideaali, johon he pyrkivät kaikin mahdollisin keinoin. Kansanlähetys (jonka vaikutuspiirissä Nummela toimii) on vain yksi kristillisen taantumuksellisen toiminnan radikaali äärijärjestö. Dogmaattisessa hötössään Kansanlähetys on yhtä ikävä radikalisoitunut organisaatio kuin Patmos Lähetyssäätiö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti