lauantai 8. syyskuuta 2018

Takaiskuja Tapio Puolimatkalle ja Timo Soinille


Suomalaisen uskonnollisen oikeiston mölyapinat Tapio Puolimatka ja Timo Soini ovat kärsineet kuluvan viikon aikana melkoiset takaiskut.

Puolimatka oli tehnyt hallintokantelun Jyväskylän yliopiston rehtorista Keijo Hämäläisestä. Puolimatkan mukaan rehtori oli toiminut sopimattomasti, kun hän oli ilmoittanut, että Puolimatkan propagandajuttu pedofilian ja homoseksuaalisuuden kausaalisuudesta ei edusta tieteen ja täten Jyväskylän yliopiston näkemystä asiasta.

Puolimatka on vuosia julkaissut samanlaista soopaa ilman seuraamuksia. Myös tällä kertaa Puolimatka ja hänen opetuksessa käyttämänsä materiaali on joutunut tarkastelun kohteeksi.

Puolimatkan tekopyhyys paistaa taas läpi perin irvokkaalla tavalla. Tapio on päätynyt julkaisemaan tuota hölynpölyään kaikilla mahdollisilla foorumeilla, jotka vain suostuvat julkaisemaan Tapion propagandaa. Tällä hetkellä nuo julkaisut ovat Puolimatkan omat kotisivut, Patmoksen, Seurakuntalaisen ja Oikean median verkkosivut.

Puolimatka on nähnyt jo tähtihetkensä. Kun lunta tulee tupaan ihan aiheesta, olisi fiksua vetäytyä julkisuudesta ja miettiä mikä meni vikaan. Tällaiseen itsekritiikkiin Tapio Puolimatka tuskin pystyy.

* * *

Ulkoministeri Timo Soini puolestaan joutuu epäluottamuslauseeseen. Soini on esittänyt vähän samansuuntaisia lausuntoja kuin toinen mölyapina, Tapio Puolimatka. Kuinka nämä uskonnollisen oikeiston puhuvat päät aina onnituvatkin löytämään kaikkein irvokkaimmat väitteet? Kuinka kieroa täytyy ajattelun olla, kun ei osaa muuta kuin esittää selvästi epätosia väitteitä tosina? Sitä sanotaan valehteluksi. Sitten nämä ”uskonsankarit” väittävät kristillisen moraalin olevan jollain tavoin korkeana. Se on vain korkealentoista maagista ajattelua.

Jo onkin aika saada nämä hahmot vastaamaan tekemisistään. Tavallisesti epäluottamuslauseet eivät johda muihin toimenpiteisiin. Asia on nyt vain otettu esille. Toivottavasti muidenkin paskanpuhujien juttuihin aletaan kiinnittää huomiota. Liian kauan nämä sankarit ovat patsastelleet hegemonia-asemansa turvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti