maanantai 24. syyskuuta 2018

Saatanallista joikaamista


Pitkästä aikaa tsekkasin Petri Paavolan kotisivut. PePa näyttää taantuneen entistäkin syvemmälle deluusioissaan. Viimeisimmän PePan postauksen otsikko oli: Joikaaminen ja shamanismi.

Pepa kirjoitti:

Joikaaminen on osa saamelaista kulttuuria ja shamanismi on osa saamelaista uskontoa, joka tarkoittaa sitä, että joikaamisella ja shamanismilla on yhteys keskenään. Nykyään jotkut uskovat ovat innostuneet "kristillisestä joikaamisesta", jota he pitävät hyvänä asiana, jos joikaamiseen yhdistetään kristilliset sanat ja sanoma.

Olen saanut sydämelleni sellaisen sanoma ja näyn, että "kristillisen joikaamisen" suhteen tulee käymään samalla tavalla kuin ns. "kristillisen heavy rokin" kanssa. Joikaaminen ja usko Jeesukseen eivät sovi yhteen, eikä joikaamista voi pyhittää Jumalan sanan kautta, koska joikaaminen on osa shamanismia.

Aivan mahtavaa häröilyä! PePa painii aina näiden samojen asioiden kanssa. Saamelaiskulttuuriko saatanallista? Ei vittu, on tuo PePa sekaisin!

Jumalat, saatanat ja muut PePan mielikuvituskaverit seikkailevat Meinongin viidakossa yksisarvisten ja muiden sellaisten olioiden kanssa. Shamaanitkin kuuluvat samaan sarjaan kuin evankelistat, jollainen PePakin kaiketi haluaisi olla. Kaikki nuo em. taas ovat sekopäitä.

Täytyy kai taas alkaa seuraamaan noita PePan huumoripläjäyksiä aktiivisemmin. Hyvät naurut ovat piristäviä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti