tiistai 1. toukokuuta 2018

Taantumuksellista kristillisyyttä Vappuna


Vappuaaton taantumuksellisimman blogin Uuden Suomen Puheenvuorossa julkaisi Matti Kyllönen. Kyseessä ei ole sen muinainen formulaselostaja vaan ihan toinen Matti Kyllönen. Näin ainakin Kyllösen profiilitietojen mukaan

Kun on seurannut Puheenvuorossa tuon Kyllösen kirjoittelua, niin hepun ihanteena on teokraattinen Suomi, Pohjolan kristillinen Saudi-Arabia.

Kirjoituksen otsikko kuului: Suomi on kuolemansairas. Jutun sisältö olikin sitten samaa sontaa kuin otsikko.

Kyllöstä vituttaa, että kristityt eivät pääse sanelemaan, miten kunkin täytyy elää. Kyllöstä vituttaa alhaiset syntyvyysluvut. Kyllöstä vituttaa alhaiset avioliittoluvut. Kyllöstä vituttaa Suomen EU-jäsenyys. Ei taida olla montaakaan asiaa, mikä ei Kyllöstä vituttaisi.

Kyllösen ja hänen kaltaisten hörhöilevien hihhuleiden teesejä on käsitelty tässä blogissa koko blogin olemassaolon ajan. Niitä tuskin tarvitsee enää toistaa tämän yksityiskohtaisemmin. Näiden ”kyllösten” ahdistuneet kuolinkouristukset ovat oikeastaan aika huvittavia. Ikävää on se, että he taitavat tosissaan.

Otetaan nyt vain muutama esimerkki.

Kyllönen: Syntyvyys on heikko, koska avioliittoja solmitaan liian vähän. Eikö haluta lapsia maahan, jonka tulevaisuuteen ei uskota?

Aivan mahtavaa, että avioliitto parisuhteen muotona on menettänyt hegemonia-asemansa. Lisääntymiseenkään ei tarvita avioliittoa tai mitään muutakaan liittoa.

Työtön mies on heikoilla avioliittomarkkinoilla. Syntyvyyden alhaisuuden keskeinen syy on tässä.

Ei pelkästään avioliittomarkkinoilla vana ihan kaikilla markkinoilla. Jos avioliittomarkkinat ovat kyllösille noin tärkeitä, niin lopetetaan kaikki avioliitot, jolloin miehillä ei ole noita markkinaongelmia.

Kasvatuksessa on jotain vikaa. Miksi niin paljon avioliittoja hajoaa ja lapsia jää yleensä isän kasvatuspanosta vaille?

Jos Matti Kyllösellä sattuu olemaan lapsia, niin toivottavasti heistä on tullut sen sortin kapinallisia, jotka tuhoavat isänsä taantumuksellisen, destruktiivisen ja haitallisen maailmankatsomuksen. Pitäisikö Matti Kyllösen lisääntyminen kriminalisoida taannehtivasti? Ei nyt sentään. Riittää kun nämä kyllöset kuuluvat katoavaan kansanosaan.. Näillä näkymin tämä tapahtuu hitaasti tasaiseen tahtiin.

Nyt Kyllönen sai oman 15 minuuttisensa tässä blogissa. Mikäli Kyllönen jatkaa häröilyään, niin hän saa ilman muuta Aasinlakki-palkinnon. Tämä riittää tällä kertaa.

Kyllösen vaikeroinnin voi lukea tuolta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti