perjantai 4. toukokuuta 2018

Suomalaista synkkää kristillisyyttä


Verkkojulkaisu Seurakuntalainen jatkaa taatulla synkän taantumuksellisella linjalla antamalla näkyvyyttä Elämä-lehden päätoimittaja Juha Vähäsarjalle.

Jotta sysimusta taantumuksellisuus tulisi selväksi, niin on syytä mainita, että Vähäsarjan taustayhteisö on Suomen Raamattuopisto. Paljon synkemmäksi ei ajattelu voi enää mennä kuin Raamattuopiston propagandassa.

Vähäsarja yrittää uhriutua väittämällä aivan perusteettomia juttuja sananvapaudesta, joka on Suomessa tutkitusti aivan maailman kärkiluokkaa; monta kertaa luokkaa parempaa kuin näiden taantumuksellisten ja synkkien kristittyjen ihannemaissa, Yhdysvalloissa ja Venäjällä.

Vähäsarja: Kuinka nopeasti entinen normaali muuttuukaan tuomittavaksi!

Häntä nyt vain sattuu kismittämään sellainen merkittävä seikka, että synkän kristillisyyden hegemonia-asema murtui jo ajat sitten. Enää eivät ”vähäsarjat” saata sanella, miten muiden tulee elää.

Synkän kristillisyyden edustajalla, Juha Vähäsarjalla, on aika monta teemaa, joiden varjolla hän esittää synkkääkin synkempää propagandaa.

Tuskin on kenellekään yllätys, että Vähäsarja mainitsee aivan ensimmäiseksi vähemmistöt, erityisesti seksuaalivähemmistöt ja heidän avioliitto-oikeutensa. Tämä on se toistuva tärkein teema änkyröiden synkässä propagandassa.

Toisena Vähäsarja mainitsee raamatullisen kristinuskon siten, että Raamatun ohjeet eivät ole vanhentuneita neuvoa-antavia, vaan itse elämän laki. Toki Vähäsarja voi aina toivoa, että hänen synkkä kristillisyytensä tulisi yleiseksi vallitsevaksi yhteiskuntamalliksi. Vuosisatoja kestäneen empiirisen yhteiskuntakokeen perusteella on havaittu, että kristinusko on helkkarin haitallista, joten se joutaa romukoppaan muiden haitallisen ideologioiden kanssa.

Sitten Juha Vähäsarja nillittää abortista. Juttu on kaiketi kopioitu suoraan kaikkein synkimpien amerikkalaisten evankelikaalisten stooreista. Kyse ei ole ihmisoikeudesta, vaan elämän loukkaamattomuudesta. Täten Vähäsarja ei soisi naisille oikeutta omaan kroppaansa, joten Vähäsarjan näkemys on pelkkä synkkä mielipide.

Eutanasiastakin Vähäsarja vääntää synkkää propagandaa. Mitään relevanttia Vähäsarja ei esitä. Jos Juha ei nyt satu pitämään eutanasiasta, niin se olkoon hänen yksityinen asiansa. Muille eutanasian tulee olla sallittua Vähäsarjan synkistä mielipiteistä riippumatta.

Lopulta Juha Vähäsarja takertuu mieliaiheeseensa – juutalaisuuteen. Vähäsarjan maailmassa Israelille tulee sallia kaikkein irvokkaimmatkin terroristiset toimet, koska he ovat aavikkobarbaarien kertomuksissa jonkin jumalan valittu kansa.

Suomen Raamattuopiston rahoitus on yhä tiukemmalla tukijoiden hupenemisen myötä. Vähäsarjan synkkä kristinusko on kuolevaisimmillaan, mutta edistyksellisten tulee pitää huoli siitä, ettei kuolemassa oleva uskonto enää aiheuttaisi lisää tuhoja.

Vähäsarjan tilityksen voi lukea tuolta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti