lauantai 26. toukokuuta 2018

Tämä blogi on vähän kesäterässä


Tämä blogi on ollut nyt toukokuussa vähän hiljaisempi.

Kyllä maailmassa tapahtuu kaikenlaista kommentoitavaa, mutta välillä täytyy pitää rokulia bloggaamisesta varsinkin kun on muitakin harrastuksia kuin näiden postausten näpyttely.

Olen nyt pitänyt tätä blogia noin kolme ja puoli vuotta. Laskuri osoittaa, että blogilla on ollut aika monta lukijaa. Ei tämä toki mikään suosittu blogi ole, mutta kun jo pelkkä blogin nimi asettaa sen marginaaliseen positioon, niin siitä huolimatta lukijoita on ollut enemmän kuin osasin edes odottaa.

Blogin kuvaksessa olevat määritelmät eivät ole suomalaisessa debatissa läheskään niin keskeisessä asemassa kuin esimerkiksi Yhdysvalloissa.  Suomessa uskontojen aiheuttamat haitat on piilotettu paljon hienovaraisemmin yhteiskunnan rakenteisiin, mutta silti ne ovat siellä vaikeuttamassa yhteiskunnallista kehitystä.

Olen vähän skeptinen blogien mielipidevaikuttamisen toimivuudesta. Tosin en aloittanut tätä blogia ajatuksella, että pystyisin muuttamaan kenenkään mielipidettä. Tavoitteena oli lähinnä saattaa omat ajatukset erinäisistä ilmiöistä kirjalliseen muotoon.

Katsotaan josko lähiaikoina tapahtuisi jotain uutta mielenkiintoista kirjoitettavaa. Tässäkin blogissa on tapahtunut sama kuin monessa muussakin: tavalla tai toisella sitä alkaa toistaa itseään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti