sunnuntai 4. kesäkuuta 2017

Persut vyöryttävät taas Uuden Suomen Puheenvuoroa



Otsikon mukainen ilmiö tapahtui ennen kunnallisvaaleja, ja sitä edellisiä vaaleja ja sitä edellisiä…Ensi viikolla perussuomalaisen fasistipuolueen puoluekokous.

Persujen omat mediakanavat, Suomen Uutiset etunenässä, ovat sellaisia räpellyksiä, että eihän niitä seuraa juuri kukaan. Uuden Suomen Puheenvuoro on yksi Suomen eniten seuratuista keskustelupalstoista, joten persujen invaasio on siinä mielessä jollain tavoin ymmärrettävää. Puheenvuoro on myös säilynyt jotakuinkin asiallisena kiitos melko tiukan moderoinnin.

Persujen kansanedustajat ovat erityisen ihastuneita Puheenvuoroon, vaikka heidän juttujensa taso sopisi paremmin Suomi24:ään. (Suoli24:ään)

Taas tänään viiden tähden idiootti Laura Huhtasaari vaikeroi Puheenvuoron blogissaan sitä, että jonkun toimittajan – mieluiten tutkivan journalistin – olisi kirjoitettava juttu Vesalan koulun tapahtumista ja vielä Lauran asettamien kriteerien mukaan. Samainen Huhtasaari on aiemmin sanonut lähes kaikkea varteenotettavaa journalismia ”valeuutisiksi”.

Nyt sitten toimittajat ovatkin oikein hyviä, jos kirjoittavat Vesalan koulun episodeista. On tuo uskova kristofasisti Laura Huhtasaari sitten tekopyhä henkilö. Ihmiseksi häntä tuskin voi sanoa.

Laura Huhtasaari on kansanedustajana siinä asemassa, että hän voisi tutkia tapahtumia ihan itse. Ei siihen toimittajia tarvita. Tosin Huhtasaaren kompetenssi yhtään mihinkään on jotakuinkin nollissa. Sen sijaan peruspersun tapojen mukaisesti voi vyöryttää Puheenvuoroa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti