perjantai 2. kesäkuuta 2017

Fasistinen persu, Ville Tavio, joutaisi itse koppiin



Perussuomalaisten fasistisiiven (ne kaikki ovat fasisteja!) puuhapete, kansanedustaja Ville Tavio, laukoo taas läpiä päähänsä, mikä ei ole lainkaan yllättävää, sillä idioottihan tuo Tavio on.

Tällä kertaa Tavio on jättänyt lakialoitteen siitä, että törkeistä rikoksista annetut vankeusrangaistukset pitäisi istua loppuun asti vankilassa.

Tavio: Vankeusrangaistuksen pitää toimia tehokkaana pelotteena rikoksia harkitseville.

Tutkimukset ovat osoittaneet, ettei rangaistuksilla ole minkäänlaista pelotevaikutusta. Tätä asiaa on nimittäin tutkittu todella paljon. Jos rangaistuksilla olisi jotain pelotevaikutusta, niin silloin niissä maissa, joissa on käytössä kuolemanrangaistus, rikoksia joista ko. rangaistus tuomitaan, ei oikeastaan pitäisi tapahtua.

Esimerkkeinä olkoot vaikka Yhdysvallat ja eräät arabimaat. Yhdysvalloissa on väestölukuun suhteutettuna hulvattoman suuri vankipopulaatio, eikä suuntaan ole näköpiirissä muutosta, ei ainakaan jos nykyhallinto onnistuu taantumuksellisissa pyrkimyksissään.

Saudi-Arabiassa islamista luopuminen ja ateismi ovat perusteita kuolemanrangaistukseen. Tästä huolimatta molempia tapahtuu.

Siinä vaiheessa kun Ville Tavio kärähtää vaikka pienestä rikkeestä, minäkin kannatan hänelle mahdollisimman ankaraa vankeusrangaistusta. Muut rikolliset sitten pääsevätkin helpommalla ja hyvä niin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti