lauantai 3. kesäkuuta 2017

Tanus tunaroi taas eduskunnassa



Kristillisdemokraattien viiden tähden idiootti, Sari Tanus, tunaroi taas kerran eduskunnan kyselytunnilla.

Kun mitenkään muuten ei pysty puolustamaan omaa argumenttiaan, niin silloin on pakko turvautua väärään ekvivalenssiin. Käsiteltävänä olleen alkoholilain tapauksessa Tanus tunaroi rinnastuksen alkoholi = terrorismi.

Tanus jutusteli:

Alkoholilain uudistus olisi kansanterveydelle todellista hallaa: Se toisi 150 lisäkuolemaa vuosittain, aiheuttaisi inhimillistä kärsimystä perheissä ja lisäisi poliisin tehtäviä.

Kristillisdemokraattien kansanedustaja Sari Tanus muistutti eduskunnassa, että hallitus tekisi varmaankin kaikkensa estääkseen 150 kuolemaa ja useampien traumatisoitumisen, jos kyse olisi terrori-iskusta.

Terrorismin uhrit eivät ole joutuneet tilanteeseen vapaaehtoisesti. Viinaa taas kaataa jokainen kurkustaan alas ihan vapaaehtoisesti. Tässä on jo yksi väärän ekvivalenssin peruste.

Päihteet tulisikin nähdä lääketieteellisenä kysymyksenä, eikä suinkaan moraalisena ongelmana. Krisuille kaikki nyt vain sattuu olemaan moraalisia ongelmia, vaikka heidän jumalhahmostaan ei ole ensimmäistäkään todennettavaa näyttöä, saati sitten tuon hahmon tahdosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti