keskiviikko 14. kesäkuuta 2017

Persujen perusperseilyä Jyväskylässä plus jälkipelit



Persujen perusperseily sai orgastisen kliimaksinsa viime viikonloppuna Jyväskylässä.  Tuossa keväällä arvelin perusperseilyn muistuttavan USA:n demokraattien puoluekokousta Chicagossa vuonna 1968. Olin väärässä, mutta viihdyttävyydessään Jyväskylän puoluekokous ja sen jälkipelit ovat aivan ylivoimaisia.

Olihan siellä Jyväskylässä niitä natsejakin. Edustaja Elovaaran mukaan Jyväskylässä nähtiin natsitervehdyksiä. Kokouspaikan ulkopuolella jaettiin Vastarintaliikkeen propagandamateriaalia. Kai siellä kaikkea muutakin tapahtui. Harmittaa hieman kun lähtenyt paikan päälle havainnoimaan tilannetta.

Pieni mikromellakka saatiin aikaan kun puheenjohtajana toimineelta Kankaanniemeltä karkasi homma hanskasta. Kuitenkin kokous saatiin vietyä päätökseen.

Kokouksen jälkeen saatiin sitten naurunaiheita pitkäksi aikaa. Kovan linjan natsit ja vähemmän kovan linjan natsit, mutta natsit kuitenkin, riitaantuivat ja vähemmän kovan linjan natsit irtaantuivat perusperseilijöiden eduskuntaryhmästä. Tästä on palstalla jos toisellakin taitettu peistä, joten ei siitä sen enempää.

Perusperseilijöiden touhusta riittää juttua varmaan koko kesäksi. Katsotaan onko sitä aiheellista kommentoida tämän enempää, ei ainakaan juuri nyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti