tiistai 27. kesäkuuta 2017

Lain koura kouraisi Marco de Witiä munista



Poliisi purki eilen Suomi Ensin sekopäiden telttaleirin Helsingissä. Samassa yhteydessä jengin yksi pääpukareista, Marco de Wit, pääsi putkaan.

Aika idiootteja nuo Suomi Ensin hörhöt. He huutavat kovaan ääneen lain, kurin ja järjestyksen puolesta, mutta sitten kun poliisi toimii noiden em. kriteerien mukaan, niin se ei olekaan enää hyvä juttu; ei lainkaan kun täysin lailliset toimenpiteet kohdistetaan Suomi Ensin hörhöihin.

Eipä tuolla Marcolla järki paljon päätä pakota: heppu ryhtyi rimpuilemaan kiinnioton yhteydessä ja sen tietää kuinka siinä käy: rautoihinhan Marci joutui ja sitten se lihakasa skipattiin maijan takapenkille. Eli juuri siten kuin kuuluukin.

Tänään Marco, Suomi Ensin hörhöt ja muut hang aroundit ovat uhriutuneet oikein kunnolla. Kaikki on tietenkin poliisijohdon vikaa. Ei sitten tullut Marcolle ja muille mulkuille mieleen, että jos viikonloppuna on pahoinpidellyt kolmea ihmistä telttaleirin lähettyvillä, niin asiasta tuskin selviää ilman seurauksia.

Nyt sitten lain koura kouraisi Marcoa munista ja kipeäähän se teki. Tosin Marco on muutenkin munaton mies, joten ei pieni puristus sieltä missä munat kuuluisivat olla ainakaan suurta vahinkoa aiheuttanut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti