maanantai 26. kesäkuuta 2017

Persujen Runkku-Ronkaiselle demokratian toimintatapa mahdotonta



Ei mennyt kuin muutama tunti siitä, kun edellisessä postauksessani totesin persuilta puuttuvan ymmärrys suomalaisen demokratian pelisäännöistä, niin persujen kansanedustaja Jari ”Runkku” Ronkkainen osoitti hypoteesini oikeaksi.

Persujen ministerin, Jari Lindströmin, avustaja Sakari Puisto oli perseillyt siten, että kaikkiaan kuudelta järjestöltä olisi evätty valtionapua. Pieni sivujuonne asiassa on se, että kaksi noista järjestöistä on somalitaustaisia. Sehän on jo pitkään ollut tiedossa, mitä Runkku-Ronkainen muiden persujen äärifasististen perusperseiden kanssa ajattelee somaleista. Perusperseistä somalit ovat ihmissaastaa.

Eikä tässä vielä kaikki. Runkku-Ronkainen nillitti: ..mitä virkaa on poliittisesti valituilla päättäjillä, jos toimenpiteitä toteuttavia ministeriöitä tosiasiallisesti edellisten ministerien valitsema virkamieskoneisto.

Poliittisista virkanimityksistä on ollut vääntöä ties kuinka kauan. Teema on aina ollut sama: Jos poliittisista virkanimityksistä on etua Runkku-Ronkaisenkin agendalle, niin silloin poliittiset virkanimitykset ovat paikallaan, muuten eivät. Tilanne on Runkku-Ronkaisen mielestä erityisen paha, koska nuo nimitykset tapahtuivat Vasemmistoliiton Paavo Arhinmäen kaudella.

Runkku-Ronkaiselta, kuten muiltakin persuilta, on suomalaisen demokratian pelisäännöt täysin hukassa. Lainsäätäjänä Runkku-Ronkainen voisi tehdä muutakin kuin nillittää puoleensa äänenkannattajassa Suomen Uutisissa. Uhriutumisen persut osaavat, mutta mitään muuta ei.

Persut kuuluisivat suomalaisen demokratian alkeiskurssille, mutta sellainenkin on heidän ymmärryksen kyvyilleen aivan liian vaativa suoritus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti