perjantai 2. kesäkuuta 2017

Perussuomalaisten fasistinen rasismi Vesalan koululla



Suomi Ensin –idiootit masinoivat muutama päivä sitten Vesalan koululle rasistisen ja fasistisen mielenilmauksen.

Suomi Ensin- idiooteista Uuninpankkopoika –blogin kirjoittaja Saku Tuominen sanoi seuraavaa:

Kun nyt on ruvettu kaikkea kansainvälisyyttä vastustamaan, niin voitaisiin aloittaa vaikkapa juuri näistä lapsia säikyttelevistä Suomi ensin -tyypeistä. Liikettähän johtaa näkyvimmin puoliksi hollantilainen, joka on riidoissa amerikkalaisen kakkosjohtajan kanssa. Puolihollantilainen ajaa ainakin puoliksi tosissaan puolivenäläistä Suomen presidentiksi, ja amerikkalaisen takana on ranskalainen pariskunta, joka piilottelee liikkeen kassaa.

Tuohon ei ole oikeastaan mitään lisättävää.

Eri puolueiden paikallisosastot allekirjoittivat kyseisen mielenilmauksen tuomitsevan kannanoton: ”Itä-Helsingin Keskustanuoret, Itä-Helsingin Kokoomus, Itä,-Helsingin Kristillisdemokraatit, Itä-Helsingin RKP, Itä-Helsingin Vihreät, Kontulan Vasemmisto, Kontulan-Mellunmäen SDP"

Mikä puolue puuttuu joukosta? Aivan oikein – Perussuomalaiset! Selittelynä toimi se, että persuilla ei ole kyseisellä alueella paikallisosastoa. Persut olisivat silti voineet puolueena ottaa kantaa rasismia ja fasismia vastaan. Näinhän persut eivät tietenkään toimi, koska he ovat fasisteja ja rasisteja.

Tällainen Suomi täyttää tänä vuonna 100v.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti