torstai 15. kesäkuuta 2017

Persujen korruptoituneet kristofasistit jäivät jäljelle



Suomen Kuvalehti (nro 20, 19.5.2017) ennakoi jo viikkoja ennen persujen puoluekokousta, että Jyväskylässä nähdään komedia. Niin nähtiin.

Suomen Kuvalehti ei kuitenkaan ennakoinut niin mittavaa puolueen hajaannusta kuin jälkipelien yhteydessä nähtiin. Tuskin kukaan osasi sitä ennakoida, vaikka ristiriidat olivat hyvin tiedossa.

Suomen Sisu, Vastarintaliike ja muut fasistiset  ryhmät ovat nyt vallassa persuissa. Tuossa em.  SK:n jutussa ei mainittu kristofasisteja, vaikka SK mainitsikin persujen uskovien fraktion. Toinen fraktio on tietenkin poliisien fraktio. Kummatkin edustavat sitä oikeinta äärilaitaa.

Selvin kristofasisti nykymuotoisessa perusperseilijöiden porukassa on ehdottomasti Laura Huhtasaari. Idiotismissaan Mika Niikko pääsee aivan Lauran tasolle, mutta muuten Niikko on vain pelkkä Huhtasaaren ”side kick”.

Nämä pienemmät fasistit ovat mölynneet kaikissa mahdollisissa yhteyksissä, mutta Laura on ollut varsin hiljaa. Äänenpainot ovat aivan yhteneviä Yhdysvaltain republikaanipuolueen uskonnollisen fasistisiiven kanssa. Siihen suuntaan Huhtasaarenkin ajattelu kallistuu.

Nähtäväksi jää kuinka paljon Huhtasaari pääsee ”jeesustelemaan” nykyisessä puolueessa; hän on sentään perusperseilijöiden 1. varapuheenjohtaja.

Tässä on nyt ollut muutama päivä aikaa havainnoida tilannetta. Katsellaan kuinka paljon kuraa lentää suuntaan jos toiseenkin. Hauskaa riittää varmasti koko kesäksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti