lauantai 10. kesäkuuta 2017

Pääministeri Sipilän lestadiolaismafia toimii ja rikastuu



Tässä blogissa on useaan kertaan käsitelty lestadiolaisten ”liikemiesten” talousmafiaa. Tuon mafian näkyvimpänä edustaja tällä hetkellä on tietenkin pääministeri Juha Sipilä.

Tällä viikolla Seura julkaisi aika raskauttavan artikkelin pääministerin oman pikku mafian tekemisistä. On aika noloa, että sellainen viihdejulkaisu kuin Seura on asialla. Ehkä sellainen pienimuotoinen salaliittoteoria sallitaan, että pääministeri on onnistunut pelottelemaan oikeaa tutkivaa journalismia tekevät. Tästä voi saada viitteitä tänä vuonna velloneesta Ylegatesta.

Lestadiolaisten yritteliäisyydessä ei sinänsä ole mitään moitittavaa, mutta kun lestadiolaisten talousmafian toimintaan liittyy usein selvästi lainvastainen ja aina moraaliton kähmintä olisi syytä saattaa nämä mafiosot oikeuden eteen. Heille kun julkiset rahat ja omat rahat tahtovat mennä sekaisin. Voisihan oikeus sitten vaikka vapauttaa nämä ”liikemiehet”, mutta asia olisi tutkittava.

Valitettavasti Suomessa kaikenlaista korruptiota katsotaan läpi sormien aina kun sellaiseen ovat osallisena poliitikot, erityisesti keskustalaiset poliitikot. Viime vuosikymmeninä valtakunnanoikeuteen on joutunut vain Kauko Juhantalo ja siitäkin episodista on jo 25 vuotta.

Merkittävää on, että näissä lestadiolaismafian touhuissa taustapiruna häärii usein Paavo Väyrynen, joka itsekin oli vähällä joutua valtakunnanoikeuteen maanpetoksellisesta toiminnasta.

Lestadiolaismafian talouskämmeihin suhtaudutaan yhtä peittelevästi kuin lestadiolaisten parissa ilmitulleisiin pedofiliatapauksiin.

Lestadiolaisten tapauksissa voidaan aina päätellä, että kristinusko on vinouttanut heidän moraalinsa, jos heillä nyt edes moraalia on koskaan ollutkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti