tiistai 27. kesäkuuta 2017

Paatuneen taantumuksellista mediakritiikkiä Seurakuntalaisessa



Paatuneen taantumuksellinen verkkojulkaisu, Seurakuntalainen, jatkaa tutulla linjallaan. Tällä kertaa asialla on blogisteista Jaakko Pihlajamäki, joka niuhottaa siitä, että hänen masinoimansa hengelliset karkelot eivät saa palstatilaa paikallislehdissä.

Nuo änkyrät ovat niin vittumaisia ihmisiä, etteivät heidän jo premisseiltään selvästi epätodet uskomuksensa edes ansaitse palstatilaa. Heinämäen on täten aivan turha niuhottaa siitä, että Provinssirock ja kakkosdivarin jalkapallo-ottelu saavat huomiota. Jumalia ei nyt vaan ole olemassa ja lisäksi änkyräuskovaiset ovat sellaisia ihmisiä perusteettomine vaatimuksineen, etteivät edes paikallislehden toimittajat halua olla heidän kanssaan tekemisissä.

Heinämäki: Enpä muista, että olisin juuri saarnasitaatteja saanut lukea Hesarista sen paremmin kuin sekulaarista printtimediasta muutenkaan ihan joitain harvoja poikkeuksia lukuun ottamatta.

Paskanjauhantaa varten on olemassa ihan omia änkyröiden mediakanavia, esim. juuri Seurakuntalainen. Maksavat lukijat eivät nyt vain halua lukea Heinämäen ja kumppaneiden paskanhajuista ja vastenmielistä propagandaa. Änkyrät saavat ihan keskenään pyörittää haitallisia juttujaan, mutta heidän on turha ihmetellä, miksi heidän kanssaan ei leikitä.

Heinämäki jatkaa: Monilta toimittajilta puuttuu kyky hahmottaa olennainen hengellisessä kontekstissa.

Toimittajat ovat kyllä oikein hyvin perillä hengellisestä kontekstista: se tarkoittaa suurta joukko epätosia väitelauseita, eikä yhtään väitettä jonka totuusarvo oli tosi.

Jos media ruokkisi käsitystä, että jumalanpalvelus on tärkeä asia, kuulijakunta olisi vieläkin suurempi.

Tuossa tapauksessa media olisi uskonnollisen propagandan levittäjä, kristofasistinen organisaatio, jollainen jo uskovien oma mediakanava on muutenkin. Mahtaa olla Heinämäellä kovaa kun hänen selvästi haitalliseen propagandaansa suhtaudutaan jyrkän kielteisesti?

mitä tärkeätä juhlilla on sanottu ja opetettu.

Jos pitää paskanpuhumista tärkeänä, niin menee sitten itse osallistumaan änkyröiden bakkanaaleihin. Niistä ei vaan jaksa lukea; vielä vähemmän katsella ja kuunnella. Sitä paitsi uskonnollinen propaganda, siinä muodossa kuin Heinämäki sen esittää, ei ole lainkaan tärkeää. Se on ehkä peräti viimeisellä sijalla tärkeysjärjestyksessä.

Heinämäki omalla blogikirjoituksellaan on oiva esimerkki siitä, miksi uskovien pippaloista ei uutisoida: Ne ovat harhaisten vittumaisten ihmisten juttuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti