perjantai 23. kesäkuuta 2017

Kansanlähetyksen Leif Nummela jatkaa lasten harhauttamista



Kansanlähetys kamppailee kapenevan kannatuksen kanssa. Tästä syystä lasten värväämiseen on pantu vauhtia ja asialla on taas verkkojulkaisu Uusi Tien Leif Nummela.

Nyt Uusi Tien pääkirjoituksen mukaan rippikouluista tulisi tehdä Kansanlähetyksen edustaman taantumuksellisen fundamentalismin värväyspaikka.

Nummela: Tietämättömyyttä pahempaa on ainoastaan sen julistaminen, ettei mistään uskoon liittyvästä voikaan tietää mitään varmaa.

Aika harhaisen epärehellistä. Mistään uskoon liittyvästä ei edes periaatteen tasolla voi olla varmuutta. Lapsilleko pitäisi sitten valehdella että näin ei olisi asia? Nummela on vuosien ajan jatkanut paatunutta valehtelemistaan, joten hänet olisi aika saada tilille sanomisistaan.

Toinen asia, joka rippikoulusta toivottavasti jää pysyväksi, on uskon tunnustaminen ja siihen sitoutuminen.

Toivottavasti näin ei tapahdu, eikä yleensä tapahdukaan, koska tosiasiat nollaavat uskonnollisen uskon. Nummelan propagoimassa muodossa kristinusko on silkkaa denialismia, eikä sellainen ole suotavaa; ei edes uskon puolustamisen yhteydessä.

On tuo Nummela vittumainen mies. Hänen motiivejaan voi vain arvailla, mitä tulee lasten värväämiseen. Nummelan kaltaiset mulkerot saavat nokilleen, kun lapsille ja nuorille selviää, että nämä ”nummelat” ovat valahdelleet heille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti