maanantai 4. heinäkuuta 2016

Susanna Koivula ja Leif Nummela Cafe Raamatussa - tyylitöntä idiotismia



Leif Nummelan ohjelmassa; Cafe Raamatussa, vastustetaan milloin mitäkin ihmisten hyvinvointia edistävää asiaa raamatullisin perustein. Viime vuosien vakioaiheena on ollut spn-avioliiton vastustaminen. Vuorotellen ohjelmassa ovat vierailleet milloin Puolimatka, Ahvio ja Turunen, mutta nyt puhuvaksi aasiksi oli valjastettu Aito Avioliitto ry:n nykyinen puheenjohtaja Susanna Koivula.

Ei tarvinnut katsoa kuin pari minuuttia ohjelman alusta, niin kävi selväksi kuin ahdasmielisia ja taantumuksellisia Koivula ja Nummela ovat. Tämä toki tiedettiin entuudestaan, mutta viimeistään nyt sekä Koivula että Nummela vakuuttivat katsojat siitä, että Nummela ja Koivula todellakin ovat idiootteja. Minä sanon heitä idiooteiksi, koska he ovat sellaisia.

Koivulan jutustelusta kävi selväksi kaikki kliseet: projektio, uhriutuminen, valehtelu, väärät dikotomiat, kategoriavirheet jne. Vaikea uskoa, että kukaan on niin tyhmä kuin Koivula, mutta näyttää se olevan mahdollista. No eipä sekään ollut odottamatonta.

Keskustelupalstalla nimimerkki totuudentorvi esitti viiltävän analyysin:

Koivula ja Nummela ääni väristen suurella paatoksella puhuvat sateenkaariperheissä elävistä lapsista ja siitä kuinka vahingollinen tasa-arvoinen avioliittolaki on näiden "viattomien ja puolustuskyvyttömien" lasten näkökulmasta ja kuinka Koivulaa on pilkattu hänen taantumuksellisista näkemyksistään.

Eikö heistä kummallekaan käynyt hetkeäkään mielessä, että näiden lasten asemaa ei muuta millään tavalla se, käytetäänkö parisuhteesta nimeä rekisteröity parisuhde vaiko avioliitto. Aito Avioliitto ry:n kansalaisaloite on puhtaasti kiusantekoa seksuaalivähemmistöjä kohtaan, yhdenkään lapsen asemaan sillä ei ole mitään vaikutusta.

Koivula ja Nummela ovat joko yksinkertaisesti tyhmiä, tai sitten he olettavat, että ohjelmaa katsova yleisö ei kykene itsenäiseen ajatteluun ja katsojille voi myydä vaikka mitä valheita. He käyttävät 20 minuuttia kallista tv-aikaa puhuakseen aiheesta, jolla ei ole mitään tekemistä lasten hyvinvoinnin kannalta ja ohjelman lopussa anelevat katsojia lahjoittamaan heille lisää rahaa.

Tuossa olikin kaikki oleellinen tyhjentävästi sanottuna.

1 kommentti:

  1. Harmittaako sinua se että ihan kaikkia ei ole vielä valjastettu sateenkaari-ideologian äänitorviksi? Joku harva vielä uskaltaa puolustaa lapsen oikeutta molempiin biologisiin vanhempiin.

    VastaaPoista