tiistai 5. heinäkuuta 2016

Kansanedustaja Mikko Kärnä löi Päivi Räsäselle luun kurkkuun. Räsänen nikottelee taas homoista



Kylläpä palstoilla on nyt pörinää änkyröiden aiheuttamana. Juuri kun päässyt kommentoimasta Kristillisdemokraattien kansanedustajan, Antero Laukkasen, kantelua oikeuskanslerille, niin Päivi Räsänen lataa oman panoksensa krisujen idiotismiin. Harmittiko Päkää Laukkasen saama huomio?

Olinkin tässä jo odotellut mitä kaikkea Kansanlähetyspäiviltä on uutisoitavaa. Hiljaista oli kunnes selvisi, että Päkä ja miehensä Niilo ovat oikein kirjoittaneet kirjan Mistä on kysymys? Avioliitto.

MTV:n jutun mukaan kirja on taattua Päkää (ja Niiloa): niin taantumuksellista, että ihmetellä täytyy, mistä nämä krisut vetävät esiin aina toinen toistaan täydellisempää idiotismia. Ainakin idiotismi ja fundamentalistinen usko korreloivat keskenään. Miten lie on kausaalisuuden kanssa?

Päkän jutut kiteytyvät seuraavaan:
Kirkon on edelleen sanottava synti synniksi. On julmaa ja rakkaudetonta, jos homoseksuaalisuuden harjoittamista ei sanota synniksi.

Tästä ei ole montaakaan päivää, kun kirjoitin siitä, että on hienoa olla synnitön. Synti kun nyt ei vain mitenkään ole reaalimaailman ilmiö. Se elää vain aavikkobarbaarien saduissa ja tarinoissa sekä krisujen harhaisessa mielessä.

Toki Päkä saa Niilonsa kanssa rypeä vaikka missä synneissä, se heille suotakoon, mutta heti kun Päkä alkaa väittää muidenkin olevan syntisiä, niin paskapuhetta tulee sanoa paskapuheeksi, idiotismia idiotismiksi jne. Päkä onkin paskanpuhumisen monitaituri.

Sen vähän perusteella mitä kirjasta on ollut julkisuudessa, niin tuosta em. sitaatista johdetaan poliittinen ohjelma, jonka ainoa tavoite on yhden vähemmistöryhmän sortaminen vastustamalla esim. spn-avioliittolakia. Kyllä Päkäkin kokeneena kehäkettuna tietää, että spn-avioliittolaki ei sano juuri mitään lapsista, liitännäislait taas sanovat. Olen ennekin tässä blogissa moittinut Päkää perustavaa laatua olevasta epärehellisyydestä, mutta Päkä vain noudattaa aavikkobarbaarien opaskirjan yhtä tulkintaa. Se taas tekee Päkästä häijyn ikääntyvän akan. Tähän väliin voisi esittää villejä spekulaatioita Päkän ja Niilon seksuaalisuudesta, mutta olkoon. Todetaan vain Päkän ja Niilon olevan ihmisiä, joista ei nyt ainakaan ole vanhemmiksi, koska he takuulla ovat evankelioineet lapsensakin. Tämä tekee noista lapsista taas uskonnon uhreja.

Aika pian Päkän syrjivien töräytysten jälkeen Päkän kollega, kansanedustaja Mikko Kärnä löi Päkälle luun kurkkuun Uuden Suomen Puheenvuoro-palstalla otsikolla: Uskovatko Kristillisdemokraatit sekulaarin valtioon?

Kärnä kirjoitti mm.:
Itse pidän mihin tahansa uskonnolliseen järjestelmään nojaavaa lainsäädäntöä huonona asiana, ja tällaisia vaatimuksia hyökkäyksenä sekulaaria valtiota vastaan. Erityisen ahdistavaa tämä keskustelu oli eduskunnassa tasa-arvoisen avioliittolain käsittelemisen yhteydessä. On perusteltua kysyä, ovatko Räsänen ja kristillisdemokraatit sekulaarin yhteiskunnan kannattajia?

Käykää lukemassa Kärnän kirjoitus, suosittelen. Saa nähdä kuka viiden tähden idiooteista tulee riekkumaan Kärnän kirjoituksen kommenttiosuuteen. Toivottavasti saamme nähdä änkyröiden invaasion palstalle, koska se tekee uskosta erittäin vastenmielistä.

Olisi jopa suotavaa, että Päkä kirja ja kirjan väitteet saisivat laajempaakin huomiota. Tulos olisi sama kuin vuosien takaisessa ns. homo-illassa, joka oli Päkän kannalta katastrofi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti