tiistai 19. heinäkuuta 2016

Abrahamilaiset epäihmiset



Kolme Abrahamista polveutuvaa uskontoa – judaismi, kristinusko ja islam – ovat kunnostautuneet sellaisten aatteiden ajamisessa, joilla ei ole mitään tekemistä humanismin ja humanististen ihanteiden kanssa. Tämä ei suinkaan ole meriitti vaan osoitus näiden uskontojen irvokkuudesta.

Erityisesti viime vuosina olemme saaneet lukea mitä irvokkaimmista tapahtumista: 1) hartaat muslimit lentävät lentokoneita talojen seiniin, 2) hartaat kristityt tappavat Yhdysvalloissa mm. aborttilääkäreitä, jotka vain suorittavat lakisääteisiä työtehtäviään. Lopulta judaistit jatkavat terrorismiaan Gazassa ja uusissa siirtokunnissa.

Väkivalta on näiden kaikkien uskontojen perusprinsiippi. Kaikki muu tilpehööri on sitten kyhätty väkivallan ympärille. Täten uskontojen väkivaltainen ydin on pyritti hävittämään käärimällä antihumanistinen uskomus käärepaperiin, josta yksinkertaisimmat eivät heti huomaa, kuinka haitalliseen kulttiin ja lahkoon he ovat uponneet.  Erityisen raskauttavaksi asian tekee lasten indoktrinointi metodin ollessa kiristys, korruptio, kaupankäynti sekä uhkailu ja pelottelu.

Ihmiselämä itsessään on näille uskonharhaisille vierasta. Ihmiselämän arvon määrittelee kuvitteellinen taivasheppu. Abrahamilaisten taivasheput ovat sen sortin sadisteja, että heille jokainen ihminen kelpaa väkivallan uhriksi tai kosmiseksi pelinappulaksi.

Vaikka näitä aavikkobarbaarien taivasheppuja ei olekaan olemassa, niin pahoista deluusioista kärvät ihmiset toimeenpanevat milloin mitäkin teurastuksia, koska ihmiset muka ansaitsisivat sellaista kohtelua. Tämäkin kuvottavuus on paketoitu synniksi, mutta kun synti ei ole millään tavoin reaalimaailman ilmiö vaan yksi alistamisen muoto sekä oiva keino oikeuttaa väkivalta.

Tästä voidaan päätellä, että uskovat ovat antihumanisteja: maltilliset antavat oikeutuksen kuvottavuuksiin ja radikaalit fundamentalistit panevat kuvottavuudet toimeen ollen oikein esimerkillisiä taivasheppujen kirjanpidossa.

Sekä maltilliset että fundamentalistiset radikaalit seurustelevat olemattomien olioiden kanssa ja se kertoo todella paljon heidän psyyken tilasta. Milloin korvaan kuiskuttelevat jumalat ja saatanat, toisinaan demonit ja muut kuvitteelliset oliot kuten puhuvat käärmeet ja puhuvat aasit. Harhat ovat harhoja ja harhojahan ne uskonnollisetkin harhat ovat.

Tässä kuvattua ihmistyyppiä voidaan kutsua perustellusti epäihmisiksi, koska humaanien ihmisten kategoriaan heillä on vielä paljon kirittävää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti