maanantai 18. heinäkuuta 2016

Aasinlakki 28/2016 kansanedustaja Mika Raatikaiselle



Aasinlakki 28/2016 menee perussuomalasten kansanedustaja Mika Raatikainen. Raatikaista kyrsii niin perkeleesti, että uimahalleissa homot käyttävät samoja pesutiloja kuin Raatikainen. Raatikaisella täytyy olla todella tarkka homotutka, koska hän pystyy erittelemään homot heteroista.

Mikä Raatikainen, siellä Eduskunnassakin on homoja, joten olepa varuillasi, ettei homo yllätä kulman takaa. Raatikainen on ammatiltaan rikosylikomisario, joten jos homoseksuaalisuus olisi vielä Suomessa kriminalisoitu, niin Raatikainen jahtaisi homoja kaduilla ja kujilla.

Seuraavaksi Raatikaisen idiotismia. Mika Raatikainen, olet täysi idiootti!

Nyt kun kaikki homostelijat ym. porukat haluavat (kuten aina) samoihin vessoihin, pesutiloihin ym. kuin heterot, niin herää kysymys heteroiden oikeuksista mm. uimahalleissa, pukuhuoneissa, armeijassa jne. Olisiko kenties reilua, että se porukka, joka ei halua olla seksistisen homokyyläyksen uhri omassa pesutilassaan voisi mahdollisesti jatkossakin pestä itsensä kyyläysvapaasti?

"Kyyläysvapaa alue"-kyltin voisi joku noheva graafinen suunnittelija tekaista...veikkaan että menestystä olisi. Vapaa urinointi rules! VUR!

Arvelen Raatikaisen olevan homo, joka on kieltänyt homoseksuaaliset taipumuksensa. Ihanko oikeasti Raatikainen luulee, että homoja kiinnostavat juuri Raatikaisen munat ja perseeikä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti