sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

Muhammedilla kyrpä otsassa, Jeesuksella molo silmien välissä



Kristityistä ei ole löytynyt munaa tuomita toinen toistaa irvokkaammat väkivallanteot. Kukaan kristitty ei ole tuominnut Allahia ja hänen profeettaansa, kyrpä otsassa olevaa Muhammedia. Muhammedilla nyt sattuu vain olemaan kyrpä otsassa, koska uhreja ei tullut tarpeeksi.

Fundamentalistikristityt ne vasta hiljaisia ovatkin olleet. Jos Allah ja kyrpäotsainen Muhammed tuomitaan syyllisinä terroritekoihin, niin aivan samoilla argumenteilla uppoaa kristinusko ja sinne menee judaismikin.

Arvelen kristityillä olevan kyrpä otsassa sen takia, että he eivät pääse tekemään yhtä näyttäviä terroritekoja Jeesuksensa puolesta kuin muslimit oman väkivaltaisen toimintasankarinsa.

Lopulta kaikilla kolmella Abrahamista polveutuvalla uskonnolla on niin väkivaltamenneisyys, että pian kaikilla niiden vaikutuspiiriin joutuneilla on oikein iso kyrpä otsassa. Kyrpäotsaisuus onkin uskovan oiva tunnusmerkki.

Maltilliset ja vähemmän kyrpäotsaiset mahdollistavat radikaalin islamin, radikaalin kristillisyyden ja radikaalin judaismin. Ruumiita tulee olipa kyrpä kenen otsassa tahansa.

Taas jää meidän sekulaarien humanistien tehtäväksi korjata uskon, uskontojen, uskonnollisuuden ja ennen muuta uskovaisten haitat ja tuhot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti