lauantai 30. heinäkuuta 2016

Maailmanloppu ei tullutkaan eilen



Taas netissä leviää yksi uusi maailmanlopulla hekumoiva video. Maailmanlopun piti tulla jo eilen (29.7.2016), mutta ei sitä maailmanloppua vaan kuulu.

Maan magneettikentässä ennustettiin tapahtuvan muutoksia ja tämän pitäisi aiheuttaa maagisen mekanismin mukaan elämän tuhoutumisen maapallolla sellaisena kuin me sen tunnemme. Sitkeää sakkia nämä ”lopunaikojen profeetat”. Omanakin elinaikana on maailmanloppu tapahtunut varmaan satoja kertoja.

Radio Cityn nettisivuilla sanottiin seuraavaa:
Lopun ajan ennustajat ovat julkaisseet YouTubessa videon, joka näyttää mitä tänään tulee tapahtumaan. Ilmeisesti maailmaan tulee suuret maanjäristykset, taivaalta sataa liekkejä ja Jeesus tekee toisen tulemisen. Maagisella animoinnilla varustellussa videossa nähdään kuinka vihainen Jeesus ratsastaa valkoisella ratsulla ja tappaa kaikki paitsi kristityt.

Just joo. Mutta miksi Jeesus ratsastaa aina hevosella? Luulisi kaikkivaltiaan Jumalan pojalla olevan parempiakin kulkuvälineitä. Ai niin…parituhatta vuotta sitten hevonen taisi olla se nopein kuluneuvo. Tässäkin suhteessa Raamattu vaatisi päivitystä. Kävisikö vaikka avaruussukkula kulkuneuvosta?

Kaikkea uskonharhat saavatkin aikaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti