keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

Sari Essayah se vaan jaksaa nillittää alhaisista syntyvyysluvuista



Jo toisen kerran tänä vuonna Kristillisdemokraattien puheenjohtaja Sari Essayah nillittää alhaisista syntyvyysluvuista Suomessa.

Sari naamioi vihamielisen agendansa heikkeneväksi huoltosuhteeksi, mutta Sarin ja noiden muiden änkyröiden päämäärä on tehdä kaikkien elämästä ankeaa, koska heidän omakin elämänsä on sietämättömän ankeaa johtuen haitallisesta uskosta. Kenellekään muulle ei saa suoda mitään, mitä Essayah ja muut änkyrät eivät suo itselleen. Lapset ovatkin oiva keino ankeuttaa monien elämä, erityisesti naisten elämä käy erittäin ankeaksi suuren lapsilauman kanssa.

Naiset nyt vain ovat Suomessa niin valveutuneita, että Sarin uskonnollisviritteinen vetoomus (vai vaatimus?) lapsiluvun kasvattamiseksi kaikuu kuuroille korville. Jos pelkkä huoltosuhde olisi lapsiluvun kriteeri, niin tuskin kukaan vaivautuisi hankkimaan lapsia. Lapsia nimenomaan hankitaan eikä tehdä. Näin siis nykymaailmassa, mutta nykymaailmahan on Sarin mielestä rappeutunut johtuen syntiinlankeemuksesta.

Sari Essayah ei pelkästään halua alistaa naisia nyrkin ja hellan väliin vaan myös nyrkin ja kullin väliin. Nainenkin on ihminen eikä mikään synnytyskone.

Sari asemaa heikentää entisestään se, että hän on ollut tukemassa Aito Avioliitto ry:tä. Eikä se puoluetoverinsa Antero Laukkasen masinoima Eduskunnan Familia-verkostokaan taida olla vieras Essayahille. Siinä sitä onkin kaiken ankeuttamiseen tähtääviä puulaakeja.

Sarin vakaumuksesta johtuen heteronormatiivinen ydinperhe on ainoa ”sallittu” muoto lisääntymiselle; siis eri sukupuolta olevien aviosuhteessa saa hankkia lapsia, muuten ei. Tällainen Sarin ahdasmielinen ajattelu ei millään tavoin motivoi ketään lisääntymään. Sitä paitsi Sarin malli on niin menneen maailman ideaalin heijastuma, ettei sellaista voi mitenkään ottaa tosissaan: tuo ideaali ei ole ollut koskaan käytännön tasolla reaalinen. Nykymaailmassa nyt vain sattuu olemaan niin paljon erilaisia perhemuotoja, ettei Sarin taantumuksellinen ajattelu käännä muutoksen suuntaan ainakaan Sarin haluamaan suuntaan.

Ainakun kun joku uskovainen puhuu perhepolitiikasta, niin paskapuhemittari värähtää ihan tappiin ja kaikki hälytyskellot alkavat soida. Fakta vain on, ettei lisääntymisiässä olevia ihmisiä kiinnosta Sarin kaiken ankeuttamisen politiikka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti