perjantai 8. heinäkuuta 2016

Deutsche Bank, kryptovaluutta ja Raamatun profetiat



Vuosia Uuden Suomen Puheenvuoro-palstaa seuranneena olen tehnyt huvittavan havainnon: kaikkein hölmöimmät kirjoitukset tulevat niiltä, jotka ilmoittavat puoluekannakseen Kristillisdemokraatit.

Eilen 7.7.2016 melko aktiivisesti em. palstalla kirjoitellut Arto Lehkamo julkaisi riemastuttavaa shittiä ja settiä otsikolla Deutsche Bank kuralla – globaali romahdus lähellä? Jutun otsikko on vielä perusteltavissa, mutta jutun sisältö onkin melkoista huttua.

Aivan jutun aluksi Lehkamo heittää peliin linkkilistan, joka vie hänen omiin kirjoituksiinsa. Noiden raapustusten aiheena on Raamatun profetiat. Jonkin täysin hämäräksi jäävän päättelyketjun mukaan Lehkamo löytää kausaalisen suhteen profetioiden ja talouskatastrofien välillä. Samalla perusteella horoskoopitkin ovat totta, eikö vain?

Lehkamo kirjoitti
Olen jo nuoresta alkaen pyrkinyt elämään ajan hermolla, seuraan maailman tapahtumia, luen uutisia monista eri lähteistä, seuraan taloutta ja luen monia talousjulkaisuja, mutta ennen kaikkea seuraan "maailman hengellistä tilaa." Tarkoittaa, että seuraan profetioita ja analysoin niitä jokseenkin tarkkaan. Pyrin seuraamaan maailman johtavia profeettoja ja heidän ilmoituksiaan ja joitain tärkeimpiä profetioita kirjaan jopa ylös. Luen paljon myös Raamattua ja pyrin olemaan avoin ja  "kuulolla." ;)

Lehkamon mielestä Patmoksen talousrikoksistakin tuomittu Leo Meller on profeetta. Toinen ”merkittävä” profeetta Lehkamon kirjoitusten perusteella on David Wilkerson. Aika harhaista menoa Lehkamolta.

Lehkamo: Elämmeko siis suuren ja globaalin talousromahduksen aattoa? Elämmekö Raamatun Ilmestyskirjan mainitseman mustan hevosen vapauttamisen aikaa?

Arto Lehkamo, Raamattu on todistettavasti vain aavikkobarbaarien mytologiaa; mitään sen merkittävämpää siihen ei liity. Kyllä noita profetioita voi löytää vaikka Kalevalasta.

Ja sitten seuraa jutun muuhun sisältöön nähden se kaikista koomisin lausahdus: Itse menetin tammikuussa erään cryptovaluuttayhtiön konkurssissa sievoisia summia rahaa. Luotin tähän yhtiöön, mutta näinä aikoina suuretkin yritykset kaatuvat.

En ole lainkaan yllättynyt, että kruptovaluuttahujaukset uppoavat uskoviin. Sekä kristinuskon aivan päättömät lupaukset että äkkirikastuminen kryptovaluutalla ovat pohjimmiltaan saman ilmiö. Kyseessä on pelkkä typerien ihmisten kusetus. Vuosia sitten samat hölmöt uskovat (enimmäkseen helluntailaiset) olivat mukana mm. WinCapitassa. Lieneekö missään muussa lahkossa niin paljon talousrikollisia kuin hellareissa?

Muutaman kuukauden peruselintarvikevarasto voi kuulostaa foliohattumiesten jutuilta, mutta pahimman mahdollisen skenaarion toteutuessa kiität vielä minua neuvoista. Jodipillereitä en sentään neuvo ostamaan! ;)

Lehkamo ei pelkästään käytä foliohattua, hän ansaitsisi ihan oman aasinlakin; sen verran hyvät meriitit Lehkamolta löytyy.

Nämä olivat Lehkamon ohjeita erinäisten katastrofien varalle ja se viimeinen ohje on taas aika perinteinen:

Luota Jumalaan. Hän pitää omistaan huolen huonoinakin aikoina. Jos et ole vielä Hänen omansa, niin korjaa asia hetimiten ja ota Jeesus elämäsi Herraksi.

Niinpä niin, mielikuvitusystävät, jollaisia Jumala ja Jeesuskin ovat, eivät ole koskaan auttaneet mitään tai ketään. Korkeintaan mielikuvitusystävät saavat joidenkin lehkamoiden ym. tuntemaan olonsa turvalliseksi. Se heille suotakoon, mutta omien uskontoon perustuvien ohjeiden propagoiminen ei ole pelkästään typerää ja idioottimaista vaan myös selvästi haitallista.

Lisää lehkamolaista tuubaa, niin uskonnot kuolevat pelkästään edustajiensa typeryyden ansiosta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti