tiistai 5. heinäkuuta 2016

Puhuvan aasin, kansanedustaja Laukkasen, pakkomielteenä sukupuolielimet



Yle uutisoi eilen, että kansanedustaja, Eduskunnan Familia-verkoston ja Aito Avioliitto ry:n aktiivi, Antero Laukkanen, on tehnyt kantelun oikeuskanslerille koskien Opetushallituksen tasa-arvo-opasta. Nyt kyllä Laukkanen saa ikuisen Aasinlakki-palkinnon. Paljon idioottimaisempaa tekoa ei enää voi tehdä. Mitäpä nämä fundamentalisti-änkyrät eivät tekisi, jotta saisivat oikeuden syrjiä muita.

Uuden Suomen Puheenvuoro-palstalla espoolainen opettaja, Timo Kilpiäinen, ruotii ansiokkaasti Laukkasen kantelua otsikolla: Miksi kansanedustajaa kiinnostaa sukupuoli ja seksuaalisuus? Kilpiäisen kirjoituksen voi lukea tuolta:


Viime viikon Aasinlakki-palkinnon saanut, myös Familia-verkostossa ja Aito Avioliitto ry:ssä vaikuttava viiden tähden idiootti, Timo Lehtonen, räksyttää homofobista juttuaan Kilpiäisen kirjoituksen kommenttiosuudessa. Lehtonen tosiaan on kuin Pavlovin koira tai Skinnerin rotta, joka reagoi tiettyihin ärsykkeisiin. Tämäkään kerta ei tehnyt poikkeusta. Lehtonen operoi täysin faktavapaalla vyöhykkeellä ja tämä tekee Lehtosen jutuista idioottimaisia. Jos hepun puppugeneraattori tuottaa silkkaa paskaa kerta toisensa jälkeen reagoiden aina samoihin ärsykkeisiin aina samalla tavalla, niin Lehtonen tekee itsestään pelkän perusidiootin. Voihan sitä toki niinkin hankkia oman 15 minuuttiaan julkisuudessa. Ovatko kaikki Laukkasta komppaavat änkyrät, jotenkin vajaita kognitiiviselta kapasiteetiltaan? Nähtäväksi jää, mitä muut aitoavioliittolaiset änkyrät sanovat aiheesta. Ehkä Lehtoselle sekä Koivulalle on varattu pysyvä puhuvan aasin pesti, mutta heillehän sellainen taitaa olla jopa meriitti, koska Raamatussakin aasit puhuvat.

Kilpiäisen Uuden Suomen blogin kommenteissa väännetään änkyröille ihan rautalangasta, mitä laki ja tasa-arvo-opas oikein merkitsevät. Yksi kommentoijista on jopa osallistunut lakien valmisteluun.

Minna-Maaria Lax kirjoitti: Osalla kansanedustajista puuttuu ilmeisesti sisälukutaito ja Laukkanen kuuluu heihin. Tasa-arvolakiin saatiin vihdoin ja viimein maininta sukupuolivähemmistöistä ja syrjintäsuojasta. Kd oli siihen aikaan hallituksessa hyväksymässä lakimuutosta.Opetushallitus toteuttaa lain kirjainta ja jalkauttaa sen koulumaailmaan. Miksi näin ei saisi tehdä?Tietääköhän Laukkanen muuten, kiertääkö maapallo aurinkoa vai päinvastoin. Galileo Galilein aikaan kristityiltä meni sata vuotta omaksua asia.

Lax jatkaa: Olin mukana lain valmistelutyöryhmässä. Pöydältämme laki lähti otsikolla "Laki sukupuolten tasa-arvosta". Silloinen hallituksen jarrupuolue Kd vaati nimen palauttamista entiselleen. Vaa'ankieliasemaansa hyväksikäyttäen minimaalisen kannatuksen omaava jengi sai peukalonjälkensä näkyviin.
Juho Antikainen: Oikeuskanslerin joskus vuoden päästä antama ratkaisu tullee selkeyttämään käytäntöjä ja auttanee samalla mm. translain uudistamistyötä...

Antikainen jatkaa: Oikeuskanslerin ratkaisut perustuvat lakeihin ja niiden tarkoitukseen - peruskoulun opettajille lähinnä toiminnallisen tasa-arvosuunnitelman laatimisen aputyövälineeksi tarkoitettu opas "Tasa-arvotyö on taitolaji" on kirjoitettu nimenomaisesti tasa-arvolain velvoittamana ja lain tarkoitusta vastaavasti.

Ei tällä kertaa muuta. On hienoa katsoa kuinka nämä fundamentalisti-uskovat tekevät kaikesta uskosta niin vastenmielistä, että uskonnot vihdoin päätyvät yhteiskunnan marginaaliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti