keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Idiotism for Dummies: Kristillisdemokraatit, Familia-verkosto & Aito Avioliitto



Eilen oli hyvä päivä Kristillisdemokraateille, Aito Avioliitto ry:lle, Familia-verkostolle ja niiden liepeillä liikkuville yksilöille. Kyseiset puulaakit ja niiden hang aroundit kirjoittivat ihan uusia lukuja teokseen Idiotism for Dummies, part 2. Se ykkösosa on tietenkin Raamattu, jonka satuja ja tarinoita idiootit pitävät tosina. Aasinlakkeja ei millään riitä kaikille. Raamatussakin puhutaan puhuvista aaseista reaalimaailman eläiminä ja sellaisia todellisina pitävät tekevät itsestään aaseja. Edes aasitkaan eivät ole samanlaisia idiootteja kuin nuo alussa luetellut puulaakit ja niiden kannattajat. Idiotismi on noissa tapauksissa ehtymätön luonnonvara.

Ensin kansanedustaja Antero Laukkanen kehui tehneensä kantelu oikeuskanslerille koskien Opetushallituksen tasa-arvo-opasta. Kantelussa käytetyt argumentit eivät ole edes argumentteja vaan idioottimaista sanailua. Viime talvena Kristillisdemokraatit oikein kehuivat perustaneensa oman ajatushautomon, jonka tarkoituksena oli laatia asiantuntijalausuntoja aiheesta kuin aiheesta. Muistaakseni puulaakin nimi oli Kompassi, mutta jos sillä porukalla on mitään tekemistä Laukkasen kantelun kanssa, niin oikeampi nimi olisi Komposti.

Toinen päivän hupailu oli Päivi Räsäsen kirja, jossa kauhisteltiin homoja ja syntejä. Päkä kertoi kolme vuotta sitten, että Raamattu on velvoittavampi kuin Suomen laki. Räsäsen ajattelu on jopa degeneroitunut tuosta. Sopii kysyä: Kuinka alkeelliseksi ja idioottimaiseksi ajattelu voi mennä? Näille aitoavioille rima ei ole koskaan liian alhaalla. He onnistuvat aina alittamaan riman selvällä marginaalilla.

Haluaako kukaan muu olla tekemissä Krisujen masinoiman Eduskunnan Familia-verkoston kanssa? Ehkä idioottimaisten lausuntojen moniottelija Mika Niikko; ei kai juuri kukaan muu.

Sitten hubaa löytyi myös Aito Avioliitto ry:n Fb-sivuilta. Lieneekö lausunto Aa:n nykyisen tiedottajan Sarah Rizzon käsialaa? Oli tai ei, niin teksti oli seuraava:

…kaikkien keskustelupalstoilla oman nimimerkkien takaa meitä herjaavien on hyvä tietää se, ettemme salli itsestämme levitettävän mitä tahansa valheita tai solvauksia, vaan viemme kaikki ne poliisin tutkittaviksi. Yhdistyksemme kanssa saa olla eri mieltä, mutta se ei anna oikeutta valheiden levittämiseen ja henkilöihin kohdistuviin kunnianloukkauksiin.

Kylläpä se ottaa koville, kun spn-avioliittolaki liitännäislakeineen tulee voimaan 1.3.2017. Aivan helkkarin huonoja häviäjiä nuo aitoaviot. Kaikki on tietenkin solvaamista, kiusaamista ja suurta salaliittoa, mutta kun he esittävät idioottimaisia ja täysin perusteettomia väitteitä, niin kyllähän siitä syntyy uusi luku kirjaan Idiotism for Dummies. Näyttää se ottavan aitoavioille koville, kun idiotismia sanotaan idiotismi, paskapuhetta paskapuheeksi jne.

Näiden aitoavioiden uskonsisar, Johanna ”Tunkki” Tukiainen sanoi muutama vuosi sitten: Väkivalta lopettaa vittuilun. Tunkin ja Aa:n lasunnot ovat yhtä relevantteja ja lausunnot kertovat vain pelkästä idiotismista.

Myöhemmin tiistai-iltana Aa:n nykyinen puheenjohtaja, Susanna Koivula, avautui Uuden Suomen Puheenvuoro-palstalla. Lieneekö Suski lukenut tätä blogia?

Koivula kirjoitti: Suomessa sukupuolesta ja seksuaalisuudesta saa näemmä puhua, mutta vain jos puhe on seta-sertifioitua. Muiden äänien kuuluminen jostain syystä ei sovi tähän moniääniseen yhteiskuntaan.. Aasinhattua sovitellaan päähän jo siitä, jos et laula samassa kuorossa: sukupuolia on seitsemän miljardia.

Loput Koivulan kirjoituksesta onkin sitten Aa:n idiotismia koomisimmillaan. Projektio, uhriutuminen, regressio jne. ovat Suskin kirjoituksen avainsanoja. Susanna, jatkamalla idiotismiasi idioottimaisilla kirjoituksillasi, ansaitset vielä monta aasinlakkia tässäkin blogissa.

Ihan viimeiseksi, minusta on oikein ilahduttavaa kun idiootit työllistävät poliisia. Viime viikon Aasinlakki-palkintoa koskevan kirjoitukseni kommenteissa joku sanoi:

Tästä kirjoituksestasi on otettu Print Screenit. Olet varmasti varautunut kunnianloukkaus-oikeudenkäyntiin sieltä nimimerkkisi suojasta. Nahkurin orsilla tavataan...

Taisi olla itse Lehtosen Timo asialla, tai sitten ei. Koko Aito Avioliitto ry:n olemassaolon ajan Timo on laukonut palstoilla idioottimaisuuksia tehden itsestään täyden idiootin. Ihan Freudista alkaen rankimmat homofobikot ovat kaappihomoja, joten taitaa Timo kieltää itseltään sen mitä ei salli muille. Tuo Freudiin palautuva teoria on muutenkin hyvin dokumentoitu ja validi.

Mahtaa olla näillä änkyröillä rankkaa, kun täytyy koko ajan miettiä kuinka oikeuttaa muiden syrjiminen. Idiotism for Dummies –teoksesta tulee tätä menoa todella paksu kirja. Katsotaan mikä on tilanne 1.3.2017.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti