lauantai 2. heinäkuuta 2016

Juha Ahvio, Patmos, Brexit ja homot



Homoeroottinen veijari, dogmaattinen dogmatiikan dosentti ja Patmoksen pellehermanni Juha Ahvio, on julkaissut uuden blogin Patmoksen sivuilla. Juttu oli polveilevaa kryptistä sanapuuroa Brexitistä, mutta kuinka ollakaan, Ahvio onnistui kuin onnistuikin tunkemaan yhteen väliin homojutut. Eikö Ahvio pysty ajattelemaan mitään niin, ettei siihen liittyisi homot tavalla tai toisella? Ilmeisesti ei ja se kertookin kaiken tarpeellisen Ahviosta ja hänen jutustelustaan.

Ahvio kirjoitti: Tätä iskulausetta kyllä kuultiin esimerkiksi silloin, kun eduskunnan joltinenkin enemmistö äänesti – oletettavasti puhtaan pelkistetyn ja minkäänlaisia tunneulottuvuuksia sisältämättömän selkeän kirkkaan ”tiedon” ja vain sen vastaansanomattoman varmalta pohjalta – avioliittolain muutoksen puolesta marraskuussa 2014. Ja kun Aito avioliitto -yhdistys nyt toimitti perustuslailliseen demokratiaamme ja kansanvaltaan nojaavan kansalaisaloitteen eduskuntaan avioliittolain palauttamiseksi perinteiseen muotoon, leimasivat kotoiset intellektuellimme tällaisen lapselliseksi demokratian halventamiseksi ja jo kertaalleen päätetyn ja ratkaistun kysymyksen asiattomaksi uudelleenveivaamiseksi.

Ahvio näkee paralleeleja ilmiöitä siellä, missä niitä ei ole, mutta ei huomaa paralleeleja siellä missä niitä oikeasti on.

Ahvio oli ihan itse masinoimassa tätä homofobista kansalaisaloitetta, mutta kun aloite oli jo lähtökohtaisesti pystyyn kuollut, niin Ahvio on turha nillittää vaikka sitten Brexitin varjolla sitä, että aloitetta sanotaan juuri siksi mitä se on – paskaksi.

Todellisuuden ymmärtäminen ei ole aiemminkaan ollut Ahvio parhaita puolia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti