keskiviikko 13. helmikuuta 2019

Barbaariset abrahamilaiset uskonnot


Uskonnot, omassa elin ympäristössäni abrahamilaiset uskonnot, ovat aiheuttaneet niin mittavia haittoja, ettei ko. uskonnoille tulisi suoda mitään erityisasemaa. Kunhan vetoaa uskoon tai uskontoon, niin mikä tahansa käy.

Omassa elinympäristössäni kristinusko on dominantissa asemassa, joten kyseisen uskonnon aiheuttamat haitatkin ovat dominantteja. Aina kun joku esittää uskoon ja uskoon perustuvan väitteen, niin kaikkien hälytyskellojen tulisi soida. Muinaisista myyteistä ja mytologiasta ei vain ole varteenotettavaksi yhteiskunnalliseksi toimenpideohjelmaksi. Usko (ihan minkä tahansa uskonnon mukainen usko) diskvalifioi kenet tahansa mistä tahansa päätöksenteosta.

Kun Raamattu on osoitettu riittävällä varmuudella pelkäksi paskapuheeksi, niin siitäkään fiktiiviseen kirjallisuuteen kuuluvasta teoksesta ei ole opaskirjaksi; paitsi jos haluaa maksimoida haitat ja tehdä muiden elämästä ikävää, ankeaa ja takapajuista. Siihenhän juuri kiihkeimmät uskovat tähtäävät. Kun oma elämä on ankeaa, niin muidenkin elämän tulee olla vähintään yhtä ankeaa, mieluummin vielä ankeampaa.

Vuonna 2016 julkaistiin Dan Barkerin kirja God: The most unpleasent Character in All Fiction. Kun on lukenut ensin Raamatun ja sitten Barkerin kirjan, niin on aika käsittämätöntä, että joku pitää Raamatun jumalaa millään tavoin esimerkillisenä hahmona. Kunhan tuon jumalan aivoitukset pysyisivätkin pelkästään fiktiokirjallisuutena, mutta jotkut yrittävät saada läpimädän, korruptoituneen ja moraalittoman paskiaisen (= Raamatun jumala) kuvitteelliset väitteet lainsäädännön perustaksi. Tällöin jokaisen ajattelevan ihmisen tulisi nousta vastarintaan. Mikäli ei näin toimi, niin on itsekin samanlainen moraaliton paskiainen kuin tuon kirjan jumalhahmo.

Uskonnollinen usko ei ole hyve vaan pahe, sillä usko tekee ihmisestä homo barbaruksen. Tässä abrahamilaiset uskonnot ovat kunnostautuneet erinomaisesti. Kun uskoville huomauttaa heidän barbarismistaan, joka on paralleeli aavikkobarbaarien barbarismille, niin he närkästyvät. Ihmekö tuo, sillä eiköhän heillekin ole jotakuinkin selvää, että elämää menee epätosien asioiden propagoimiseen.

Seuraavissa vaaleissa on jälleen seuraava mahdollisuus äänestää uskovat paskanpuhujat ulos päättävistä elimistä. Ehkä silloin ihmisestä tulee homo humanus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti