torstai 21. helmikuuta 2019

Amerikkalaisen konservatismin tuhoutuessa maailmasta tulee parempi paikka


Kun amerikkalainen versio konservatismista hallintomuotona tuhoutuu tai tuhotaan, niin asialla on merkitystä koko maailman kannalta. Maailma on silloin paljon parempi paikka.

Viimeiset 40 vuotta Yhdysvalloissa on ollut konservatismin, erityisesti uskonnollisen oikeiston muodostaman fraktion voittokulkua, jolle ei ole löytynyt riittävää vastavoimaa. Konservatiivit ovat käyttäneet kaikki rikollisetkin keinot valtansa betonoimiseen. Konservatismista onkin tullut synonyymi kriminaalille toiminnalle ja konservatiiviset organisaatiot ovat järjestäen rikollisorganisaatioita.

Amerikkalaisen konservatismin kuolema tarkoittaa myös amerikkalaisen militaristisen imperialismin kuolemaa. Yhdysvaltain suurvalta asema joutaakin kuolla. Ainoa peruste jolla USA:n 700 sotilastukikohtaa eri puolilla maailmaa voidaan puolustaa, on se, että tarkoituksena on ryöstää ja ryövätä muiden luonnonvarat. Se taas on kaikkien kansainvälisten lakien ja sopimusten vastausta. Amerikkalainen konservatismi on levittäytynyt kaikkine haittoineen ympäri maailmaa, joten globaali vastarinta on enemmän kuin tarpeen.

Muistan nykymuotoisen amerikkalaisen konservatismin voittokulun oikein hyvin. Kun ideologia on mädäntynyt ja korruptoitunut, niin ei ole lainkaan yllättävää, että republikaaninen konservatismi löytää liittolaisensa kaikkein rikollisimmista ja korruptoituneimmista maista. Sekään ei ole lainkaan yllättävää, että Valkoisessa talossa majailee ilmiselvä Venäjän vaikuttaja-agentti. Venäjä onkin oikein hyvä esimerkki korruptoituneesta diktatuurista ja täten se on amerikkalaisen konservatismin perspektiivistä suorastaan ihanteellinen hallitusmuoto.

Konservatismin ja konservatiivinen haitat ovat kohonneet eeppisiin mittasuhteisiin. Konservatiivit ovatkin keksineet oivan propagandavälineen. He vetoavat haitallisen agendansa propagoimisessa kristinuskoon ja uskonnoista johdetut hallitusmuodot ovat aina olleet katastrofeja ihmisten hyvinvoinnin kannalta. Kaikki edistys historian kuluessa on tapahtunut uskonnoista riippumatta, vaikka konservatiivit mielellään väittävät monien merkittävien tiedemiesten olleen kristittyjä. Toki näin onkin, mutta nuo tiedemiehet ovat jättäneet uskonnon narikkaan omassa tutkimustyössään. Rikollinen amerikkalainen nykymuotoinen konservatismi taas pyrkii kyseenalaistamaan tieteen vetoamalla kauan sitten debunkattuihin uskonnollisiin väitteisiin. Rationalismi, tiede ja tutkimus ovat konservatiivisen ideologian kannalta vaarallisia, sillä ne vapauttavat ihmiset maagisesta ajattelusta. Amerikkalainen konservatismi voi hyvin niin kauan, kun kymmenet miljoonat ihmiset harjoittavat maagista ajattelu.

Konservatismi ei ole pelkästään ideologia vaan se ”death machine”. Niinpä konservatismi on yhtä  toivottavaa kuin rutto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti