lauantai 30. kesäkuuta 2018

Päivi Räsäsen harhat ja jumalharhat Priden johdosta


Pride-tapahtumat kismittävät taantumuksellisia uskovia niin, ettei heillä enää veri kierrä. Edellisessä postauksessa mainittu Aito Avioliitto ry:n puheenjohtaja Susanna Koivula flippasi jälleen ihan totaalisesti julkaisemalla vähemmistöryhmien syrjintää tukevan blogin. Tämä on taattua Koivulaa, eikä Koivula ansaitse tällä kertaa tämän enempää huomiota.

Hassuimman blogin kuitenkin kirjoitti kansanedustaja Päivi Räsänen Uuden Suomen Puheenvuoroon. Sama teksti julkaistiin myös Patmoksen sivuilla. Siellä Päivi saa varmasti enemmän ymmärrystä kuin Uudessa Suomessa.

Päivin kirjoituksen otsikko oli: Pride-tapahtuman ympärillä suuri harha. Silloin kun Päivi Räsänen puhuu harhoista, niin ei voi olla hymyilemättä. Ihminen, joka pitää jotain jumalhahmoa todellisena, on aivan väärä henkilö puhumaan harhoista. Päivi Räsäsellä on vielä paljon työstämistä oman jumalharhansa kanssa.

Päiville vähemmistöryhmien oikeudet ovat punainen vaate, eikä hän taida itse ymmärtää kuuluvansa marginaaliseen vähemmistöön uskonsa johdosta. Kuitenkin tämän pienen marginalisoituneen uskonnollisen ryhmän kuvitteellisesta syrjinnästä Päivi jaksaa pitää meteliä. Tälläkin marginaaliin ajautuneella ryhmällä on aivan samat oikeudet kuin muillakin vähemmistöillä, vaikka Päivi yrittää uhriutumalla tehdä itsestään ja viiteryhmästään ”marttyyrin”.

Jutut jumalista yhteiskuntapoliittisina velvoitteina kuuluvat ihmiskunnan synkkään ja ilottomaan historiaan, jolloin kaikki karnevaalit olivat olemattoman synnin ilmentymiä.

Kun Päivi Räsänen rypee ja lusii ilotonta elämänsä taivaallisen teemapuiston odotuksen merkeissä, muut nauttivat elämästään iloiten Priden kaltaisten iloisten karnevaalien merkeissä.

Jumalharhat ovat valitettavan yleisiä ja ne ovat erityisen haitallisia silloin kuin jumalharhoista kärsii kansanedustaja, joka pääsee vaikuttamaan lainsäädäntöön. Äänestäjien olisi jo korkea aika ymmärtää, että jumalharhoista kärsivien paikka ei ole eduskunnassa.

1 kommentti:

  1. Sinänsä asiaa hirveästi kantaaottamatta, en ihan ymmärrä sitä, miksi omaa seksuaalisuuttaan pitää esitellä ja suorastaan tyrkyttää muille kulkueiden muodossa? Mielenkiintoista olisi nähdä millaiset reaktiot aiheuttaisi straight-kulttuuria ylistävä Heterokulkue LGBT- ja ateistipiireissä, vaikka asiaa tuotaisiin esiin sen enempää muita seksuaalisuuden muotoja alentamatta. Mitä veikkaat? Oma veikkaukseni olisi, että blogit täyttyisivät armotta lynkkaavista kirjoituksista.

    VastaaPoista