tiistai 26. kesäkuuta 2018

Pidetään ikävää tyyliin Petri Paavola ja futiskirkko


En ole tässä blogissa kommentoinut Petri Paavolan (aka PePa) tekemisiä pariin kolmeen vuoteen, mutta nyt kommentoin.

PePalla on herne nenässä milloin minkin asian takia ja tällä kertaa PePaa närästää jalkapallo.

Paavalin kirkossa kirkkoherra Kari Kanala järjestää nyt jalkapallon MM-kisojen aikaan futiskirkkoja ja futisehtoollisia. Ideana tämä on oikeastaan aivan loistava työmuoto ainakin jos haluaa tavoittaa miehiä.

PePa taas osaa pitää ainoastaan ikävää. Hän pitkät polveilevat kirjoituksensa kertovat todella synkästä ihmisestä, jonka psyyken on jumalhörhöily sekoittanut pahan kerran. Aika monta PePan kotisivuilta löytyvää PePan postaamaa videota olen katsonut ja kyllä on synkkä PePan maailma. Kun esiintymistaitokin on alle kaiken arvostelun, niin käy vähän sääliksi PePan lähipiiriä, jotka joutuvat seuraamaan PePan hörhöilyä lähietäisyydeltä päivästä toiseen. PePa on jumittanut kuvittelemaansa syntisyyteen ja olettamaansa pelastukseen tai sellaisen tarpeeseen niin harhaisesti, että jalkapallokin on lähes syntistä. PePan maailmassa kaiken on oltava ”holy, holy!”, ”god god!” ”hallelujaa!”, joten mikään muu ei kelpaa Pepalle. Mahtaa heppua vituttaa puhua silkkaa paskaa harvalukuiselle yleisölleen.

PePa kirjoitti: Kirkkofutis on jumalisuuden ulkokuoren mukaista uskonnollista puuhastelua, jossa ei ole mukana Jumalan todellista voimaa, joka toisi ihmisille Jumalan armosta voiman vapautua synnin orjuudesta/…/Futiskirkon ohjelmassa on myös futisehtoollinen, joka on Kari Kanalan mukaan käytännössä ihan tavallinen ehtoollinen futiksella maustettuna. Kari Kanala kertoo olevansa futisfriikki ja jalkapallon olevan jatkuvasti hänen puheissaan, sillä Kanalan mukaan jalkapallon kautta ymmärtää elämää ja toisin päin.

Sitten seuraa pitkälti marinaa, kun kirkossa kaikki eivät pidäkään ikävää, vaikka PePan oma elämä vaikuttaa perin ikävältä.

On melko koomista, että kaltaiseni ateisti puolustaa kirkkoherra Kanalaa PePan synkkääkin synkempää harhaisuutta vastaan. PePa on sen sortin ”jeesustelija”, että sellaiseen voi suhtautua joko siten, että PePa on seinähullu tai suuri paskanpuhuja, mutta todennäköisesti jopa molempia samanaikaisesti.

PePan sekoilut voi lukea tuolta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti