perjantai 22. kesäkuuta 2018

Terroristivaltio Israel löytää faneja Suomestakin


Terroristivaltio löytää aina tukijoita Suomestakin ja lähes poikkeuksetta nämä ovat ”tosiuskovia” änkyröitä, joille Israel on jonkin täysin todentamattoman jumalan suosikkijoukko- ja valtio. Tällainen näkemys sitten vaatii näitä änkyröitä pidättäytymään kaikesta Israel koskevasta kritiikistä, vaikka aihetta kritiikkiin olisi. Edelleen nämä samat änkyrät kritisoivat Israel kritisoivia ihmisiä.

Tällaisesta silmittömästi ja fanaattisesta Israelin fanittamisesta tarjosi esimerkin patavanhoillinen verkkojulkaisu Seurakuntalainen julkaisemalla Risto Huvilan kirjoituksen, joka oli otsikoitu: Erikoista Israel-ystävyyttä.

Nyt kun Huvila on saanut sanottua mieltään painaneen asian, voidaan todeta, että ”tosiuskovat” Risto Huvila heidän joukossaan, ovat juuri sitä sakkia, joiden takia kaikki kriisit tahtovat kärjistyä äärimmilleen ja silloin tulee takuuvarmasti ruumiita.

Israel on saanut aivan aiheesta tuomioita kansainvälisen lain ja erinäisten sopimusten nojalla. Nämä toteennäytetyt väärinkäytökset aiheuttavat tosiuskovissa ainoastaan denialismia ja uhriutumista.

Huvila kirjoitti: Vaikka kaikki teologit eivät enää uskokaan Israelin olevan Jumalan valittu, tai eivät odota Messiaan paluuta, Raamatun mukaan näin kuitenkin on.

Kun yhteiskuntapoliittiset kannanotot johdetaan aavikkobarbaarien opaskirjoista, niin tuloksena ei voi olla muuta kuin humanitaarinen katastrofi. Ratkaisua Lähi-idän tilanteeseen ei saada ennen kuin kaikki osapuolet luopuvat uskonnollisista näkemyksistään. Sellaista ratkaisua odotellessa…

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti