maanantai 18. kesäkuuta 2018

Viikonlopun hihhulitrippailua


Viikonloppuna järjestettiin taas kesäisiä uskonnollisia kokoontumisajoja, mutta sekopäisimmästä uskonnollisesta hihhulitrippailusta vastasi Uuden Suomen Puheenvuoron aktivisti Kyllönen blogillaan, joka oli otsikoitu: Tehkäämme hyvää Kristuksen nimessä.

Tuo otsikko ja blogin sisältö olivat takuuvarmaa Kyllöstä, ei ainuttakaan kunnon argumenttia. Hihhulitrippailuksi Kylläsen tarinointi muuttui kommenttiosuudessa, kun kommentoijat ampuivat alas jokaisen Kyllösen väitteen. Kyllönen kyllä yritti vastata niihin, mutta upposi koko ajan syvemmälle. Kyllösenkin tekemiä argumentaatiovirheitä on käsitelty tässä blogissa koko blogin olemassaolon ajan, joten ei toisteta niitä tälläkään kertaa.

Ei ole aavistustakaan kenelle Kyllönen on suunnannut kirjoituksensa; tuon viimeisimmän ja kaikki sen edeltäjät. Jos tarkoitus on evankelioida muita kuin muita hihhulitrippailijoita, niin metsään menee. Kun perustaa omat uskomuksensa vuosituhansien takaisten aavikkobarbaarienuskomuksiin, niin tuloksena on juuri hihhulitrippailua, joka on samanaikaisesti sekä koomista että vastanmielistä.

Toinen saman verkkojulkaisun trippailija oli krisujen puheenjohtaja Sari Essayah kirjoituksellaan Vaihtoehtoisia totuuksia. Kaikki mitä tuossa edellä sanottiin Kyllösestä, pätee myös Sariin.

Sarinkin kirjoituksen sekopäisimmät jutut löytyvät jälleen kommenteista ja tällä kertaa asialla  oli hihhulitrippailussa ennenkin kunnostautunut Pekka Mäkinen.

Em. aktivistien tapauksessa kognitiivisen dissonanssin ylläpito ei voi olla muuta kuin haitallista. Aavikkobarbaarien uskomukset ja reaalimaailma ovat niin jyrkässä ristiriidassa, että vaatii suurta itsepetosta, jos pitää aavikkobarbaarien uskomuksia relevantteina väitteinä maailman tilasta vuonna 2018.

Evankelioimisyritykset muuttuvat anti-evankelioinniksi, mikä tietenkin on pelkästään positiivinen seikka. Naurettavaan sekopäiseen trippailuun tulee suhtautua pelkästään torjuvasti, jos naurultaan pystyy.

Kyllösen hihhulitrippailun voi lukea tuolta:

Essayahin trippailuun voi perehtyä tuolla:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti