maanantai 25. kesäkuuta 2018

Kenttäpiispa Särkiö - vittumaisen miehen perikuva


Aina kun kenttäpiispaksi tituleerattu Pekka Särkiö kirjoittaa Kotimaa24:n sivuille blogin, tuloksena on takuuvarmaa puppugeneraattorien tuotetta.

Särkiön viimeisimmän 23.6.2018 julkaistun blogin otsikko oli: Menikö Hesari saunan sytykeeksi? Änkyröille on tullut tavaksi panna kaikki aina Hesarin tai Ylen piikkiin silloin kun kyseiset mediakanavat osoittavat esim. juuri Särkiön väitteet selvästi epätosiksi.

Tällä kertaa Särkiö yritti tarinoida huoltovarmuudesta, mutta änkyröille tavalliseen tapaan juttu oikeasti käsitteli änkyröiden mennyttä maailmaa, jossa homot olivat kaapissa, naiset synnytyskoneita ja muuta sellaista skeidaa.

Särkiön misogynia on häiriintyneen miehen puhetta. Ilmankos Särkiö onkin alalla, jossa patriarkaatilla on edes jotain vaikutusvaltaa. Tosin sielläkin kristillisen patriarkaatin hegemonia on mennyttä, eikä paluuta ole, vaikka Särkiö kuinka polkisi jalkaa.

Tasa-arvoinen avioliittolaki kismittää Särkiötä, eikä hän tunnu pääsevän asiasta yli. Samoin Särkiö vähättelee toistuvasti seksuaalista ahdistelua. Edes hienovarainen sanankäyttö ei vedä Särkiötä kuiville tässäkään asiassa.

Särkiö kirjoitti: Nuoret muuttavat kaupunkeihin. Siellä he kokevat varmaankin arvomurroksen, kun huomaavat, ettei tärkeää enää olekaan jatkaa menneiden sukupolvien työtä eikä huolehtia yhteisestä tulevaisuudesta -tärkeää on vain oma nykyhetki.

Tässä Särkiön tarkoituksena on puhua muuttoliikkeestä kaupunkeihin ja maatalouselinkeinon supistumisesta. Lopulta Särkiön ajatuksena on, että maaseudulla vallitsisi jokin erityisen suositeltavana pidettävä kristillinen kulttuuri, josta nuoret luopuvat muuttaessaan kaupunkeihin. Näin on saattanut joskus ollakin, mutta ei ole enää. Sitä paitsi on erittäin hyvä, jos aavikkobarbaarien epätosiin uskomuksiin perustuvasta kulttuurista luovutaan. Nämä ”särkiöt” ovat jo aiheuttaneet tarpeeksi haittoja.

Lopulta Särkiö tulee siihen johtopäätökseen, että monet nuoret miehet jäävät tahtomattaan ilman perhettä, ja tämä on sukupuolikiintiöiden ja naisten emansipaation syytä. Hienoa että perheen perustamiseen tähtäävä sosiaalinen paine on sekin mennyttä maailmaa. Liian kauan naiset olivat alisteisessa asemassa ja nyt kun sukupuolten tasa-arvo alkaa olla arkipäivää, niin kyllähän se vituttaa ja aivan erityisesti kenttäpiispaa.

Tälläkin kertaa kenttäpiispa Särkiön osoitti taas olevansa pienimielinen taantumuksellinen ja vittumainen mies.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti