perjantai 22. kesäkuuta 2018

Patmoksen Pasi Turusen väkivaltafantasiat jatkuvat


Patmoksen nykyinen toiminnanjohtaja Pasi ”Raamatun kansanmurhat ovat hyviä” Turunen nillittää Patmoksen sivuilla julkaistussa blogissaan siitä, että nämä kaikkein oikeimmalla olevat kristityt fundamentalistit ovat saaneet pataansa jotakuinkin kaikilla rintamilla.

Turusen blogin otsikko oli: Älä alistu! Meidät on kutsuttu taistelukentälle, ei leikkikentälle. Jo pelkästä otsikosta voisi sanoa, että Turunen yllyttää kristittyjä radikaaliin väkivaltaan. Asia ei ole oikeastaan yllättävää, sillä Pasi on puolustellut Raamatussa esitettyjä kansanmurhia Jumalan suvereenina tahtona. Sellainen sadisti ei ansaitse jumalan titteliä.

Pasia inspiroi taannoinen Aki Ruotsalaa ja Pori Jazzia koskeva jupakka, jossa Ruotsala sai potkut ennen kuin hän ehti edes aloittaa jazzjuhlien toimitusjohtajana. Ruotsalan menneisyydestä paljastui homofobisia juttuja ja homojen moneen kertaan debunkattujen eheytysten puolustusta.

Sitten Ruotsala sai potkut ja änkyrät uhriutuivat ja tästä ovat internetin ihmeelliset palstat täynnä näiden änkyröiden nilllitystä.

Pasi Turusen hyvä kaveri ja viideläisen verkkojulkaisun, Uusi Tien, päätoimittaja, Leif Nummela, on nilllittänyt omassa julkaisussaan parinkin pääkirjoituksen verran. Tämä kauhukaksikko on puolustanut Nummelan vetämässä Cafe Raamatussa raamatullista väkivaltaa ja tästä he ovat myös tehneet päätelmiä, joilla tuota raamatullista väkivaltaa voitaisiin soveltaa nykyaikaankin. Tämä kaksikko on aika vastenmielinen kaksikko juuri kaikkein irvokkaimman propagandan johdosta.

Joku oli kopioinut osan Turusen blogista Suomi24:n luterilaisuus-palstalle. Kommenteista löytyi muutama hyvä oivallus.

Nimimerkki Laskupää kirjoitti: Oliko tämä taistelukutsu aloite vanhaan kunnon kristilliseen miekkalähetykseen? Ei muuta kuin ristiretkeläiset kokoon ja ateistit, kerettiläiset ja vääräuskoiset oikoseksi.

Nimimerkki Si_vis_pacem_para_bellun kirjoitti:…/Elikkä kun kailotetaan tuollaisia taisteluhuutoja, niin metsä vastaa kuten sinne huudetaan. Saatatte siis saada uskonnollisten kiihkoilijoiden leiman ihan nimenomaan omien touhujenne takia, ettekä siksi, että joku teitä olisi täällä sitä ennen solvaamassa. Solvaajia on tietysti aina, puolin ja toisin, osa porukasta, mutta katsokaa nyt vain tuota aloitusta ja miettikää/…

Patmoksen edustajilla ja monella muulla sieltä uskonnollisen oikeiston parista on melkoisia väkivaltafantasioita. Onneksi he ovat Suomessa sen verran pieni joukko, että he eivät juuri pääse terrorisoimaan ympäristöään, vaikka yritystä riittää. Haittoja se silti onnistuvat aiheuttamaan, joten meidän liberaalien edistyksellisten on jatkettava vastarintaa, jotta heidän primitiiviset uskomuksensa painuvat synkkään historian hämärään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti