lauantai 3. joulukuuta 2016

Uskovat - eutanasiaa vastustavat häijyt paskiaiset



Eutanasiaa vastustavat uskovat ovat häijyjä paskiaisia: he eivät suo muille sitä, mitä eivät suo itselleen.

Uskovien häijyydestä saatiin tänään 3.12.2016 oiva esimerkki Aamulehden paperiversion Sana-palstalla, jossa Varpu Lipponen kirjoitti otsikolla Ihmisen vai Jumalan asia?

Tuohon Lipposen otsikkoon voi näin aluksi todeta: Jumalia ei ole olemassa. Tämä on induktiivisesti niin varmaan kuin se vain olla. Täten voidaan sanoa, että tiedämme sen, että jumalia ei ole olemassa. Tästä taas seuraa se, että asiat ovat ihmisten asioita, ei mielikuvitusolentojen.

Lipposen kismittää se, että vireillä olevan eutanasiaa koskevan kansalaisaloitteen alullepanija Esko Seppänen sanoi Kotimaan haastattelussa, että ihmisillä ei ole valtaa vedota Jumalaan tässä asiassa. Seppäsen kommentti on fakta, mutta sehän ei Varpu Lipposelle sovi.

Sen sijaan Lipponen vetoaa änkyrän prototyyppiin, Sari Essayahiin, joka puolestaan television A-studiossa joutui kuin joutuikin kiemurtelemaan asian kanssa. Tämä syystä, että eutanasian laillistamiselle estämiselle ei ole hyviä perusteita.

Nämä eutanasiaa vastustavat häijyt paskiaiset vetoavat siihen, että saatavilla on kuolevalle ihmiselle kivunlievitystä ja ”hyvää saattohoitoa” näin ei tietenkään ole. Faktat osoittavat aivan päinvastaisen tilanteen olevan vallitseva. Faktat eivät koskaan olekaan olleet uskovien puolella.

Tosin on aika lohduttavaa, että uskovat vastustavat eutanasiaa. Aina kun tuo joukko vastustaa jotain, se toteutuu varmasti. Ensin vastustettiin pelkkää kivunlievitystä, sitten se toteutui, Tämän jälkeen vastustettiin kuolevan sedaatiota ja sekin toteutui. Nyt sitten vastustetaan eutanasiaa, joten sekin kyllä toteutuu.

Tuossa Aamulehden jutussaan Varpu Lipponen heittää perusteeksi eutanasian vastustamiselle jonkin kuvittelemansa sielunhoidollisen jutun. Tämä kärsimyksen glorifiointi on niin helkkarin vastenmielistä, että sellainen tekee Varpu Lipposesta epäihmisen. Lipponen voi ihan itse kärsiä niin paljon kuin katsoo tarpeelliseksi, mutta muilta sellaista on turha odottaa.

Ehkä jo tämän eutanasiandebatin yhteydessä kaikille vihdoin selviää se, ettei uskovilta tule kysyä mitään silloin kun päätetään asioista. He ovat aina kaikkea inhimillistä ihmisyyttä vastaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti