maanantai 5. joulukuuta 2016

Kansanedustaja Jani Mäkelä - mulkku mieheksi, kyrpä otsassa ja muuta mukavaa



Mulkuimmat kansanedustajat löytyvät takuuvarmasti Perussuomalaisten riveistä. Tämä täysin riippumatta siitä, onko edustajalla mulkku vai ei. Kristillisdemokraatit painivat kyllä samassa mulkkujen sarjassa.

Olen jonkin aikaa seurannut Persujen kansanedustajan Jani Mäkelän tekemisiä. Siinä vasta mulkku mies onkin. Jos kansanedustaja saa Hikipediaan oman artikkelin, niin se ei ole meriitti. Siellä Hikipediassa komeilee Mäkelänkin nimi ja ihan aiheesta.

Tämä rasistinen, ksenofobinen ja naisiinsekä vähemmistöryhmiin yms. kielteisesti suhtautuva mulkku ottaa pian viiden tähden perusidiootin tittelin muilta puoluetovereiltaan, sen verran sekavaa shittiä settiä Mäkelä päästelee aina kun avaa suunsa. Ilmeisesti Jani kuvittelee, että hän voi kansanedustajan statuksensa takaa voi vaikka uhkailla muita, laukoa päättömyyksiä ja olla ihan muuten vaan mulkku mieheksi.

Minä sanon Jani Mäkelää idiootiksi, koska Jani Mäkelä on idiootti.

Taannoin professori Teivo Teivainen kyseenalaisti Mäkelän tietämyksen. Mäkelällä oli heti kyrpä otsassa ja hän uhkaili Teivaista siten, että professorin työpaikan rahoitusta leikattaisiin ja ko. professori joutuisi työttömäksi.

Siis tähän tapaan:

Hikipedia kirjoitti episodista: Jani Mäkelä osaa. Hän on tieteestä, erityisesti juridiikasta, kiinnostunut mies. Hän onkin harrastanut kannattavaa tiedepolitiikkaa, jonka ytimessä on se, että Jani Mäkelä kertoo miten laki on, ja erimieliset professorit, kuten Teivainen, kohtaavat reilun ja ihanteellisen todellisuuden, jossa on mukavaa, että leikkauslistalla on myös näiden työnantajat.

Mulkku mieheksi (aka Jani Mäkelä) kunnostautui myös Etelä-Saimaa- lehteen kohdistuneen tilausboikotin kanssa. Kun Mäkelä ei saanut palstatilaa ko. lehdessä omilla paatuneen taantumuksellisille mielipiteilleen, niin taas Mäkelällä oli kyrpä otsassa.

Etelä-Saimaa kertoi mulkusta seuraavasti:

Lisäksi mulkku vastustaa tasa-arvoista avioliittolaki, flirttailee uusfasistien kanssa; lista on pitkä. Mäkelän mulkkuus on taattua tavaraa.

Hikipedia artikkeli koskien valtakunnan mulkkua:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti