perjantai 2. joulukuuta 2016

Helluntailaiset höynäyttävät heikompiosaisia



Änkyröiden verkkojulkaisu; Seurakuntalainen, raportoi siitä, kuinka helluntailaiset taas kerran kunnostautuvat heikoilla olevien höynäyttämisessä. Seurakuntalaisen juttu perustuu helluntailaisten oman propagandavälineen, Ristin Voiton, juttuun.

Jutun otsikko, Ruokajonosta uskoon, oli aika nolo. Ihminen tekee kaikenlaista nälissään. Näiden heikompiosaisten hankalaa tilannetta helluntailaiset käyttävät harvenevien rivistöjensä täydentämiseen.  Eipä ole ennenkään ollut mitenkään moraalisesti ylevää tuo helluntailaisten toiminta. Heille kaikenlainen kieroilu onkin ”oikean uskon” tunnusmerkki.

Silti helluntailaiset nillittävät: …Vain muutamat viime vuosina kääntyneistä ovat toistaiseksi löytäneet paikkansa edes sunnuntain jumalanpalveluksista…Olemme yrittäneet rakentaa erilaisia polkuja, joita pitkin uskoon tulleita saataisiin seurakunnan yhteyteen ja kasvamaan niin, että he jonain päivänä itse olisivat muiden opetuslapseuttajia…Vain harvat ovat kuitenkin tulleet mukaan.

Kyllä heikompiosaisetkin osaavat ajatella ihan itse. Eiköhän se ole suurimmalle osalle ihan selvää, että usko perustuu epätotuuksien ja seurakunnatkin perustuvat kusetuksen prinsiippiin.

Kuinka kieroksi voikin helluntailaisten värväystoiminta mennä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti