torstai 15. joulukuuta 2016

Kahteen kertaan kusetetut



Tässä blogissa olen aika ajoin käsitellyt sitä kuinka muslimit ovat fundamentalisti-kristittyjen hyviä liittolaisia. Maahanmuuttajien keskuudessa on harjoitettu jos jonkinlaista värväystoimintaa. Ajatuksena tietenkin on sellainen skenaario, että tyypillisesti uskontoonsa kiihkeästi suhtautuvat muslimit kristityksi käännyttyään olisivat yhtä kiihkeitä uuden uskontonsa markkinoijia. Lopullisena päämääränä änkyröillä on teonomiaan perustuva teokratia; Pohjolan kristillinen Saudi-Arabia.

Taantumuksellinen verkkojulkaisu Seurakuntalainen kertoi 15.12.2016 kuinka ainakin sata muslimitaustaista maahanmuuttajaa on käynyt kasteella Helsingin Saalem- seurakunnassa. Mitä nämä ”uususkovat” olettivat kasteessa tapahtuvan? Heitä on kyllä kusetettu pahan kerran. Saman taantumuksellisen verkkojulkaisun mukaan kristinuskosta kiinnostuneita olisi paljon enemmän; ehkä on, ehkä ei.

Näitä muslimeja on takuulla kusetettu siinäkin, että heille on väitetty Suomen olevan kristitty ja kristillinen maa. Näinhän ei tietenkään ole. Suomi on sekulaari maa, jossa pitkään vallitsi kristinuskon hegemonia, mutta se hegemonia on menneen talven lumia.

Kun nämä maahanmuuttajat tulevat tyypillisesti maista, joissa uskonnolla on vielä yhteiskunnallista painoarvoa, niin silkasta tietämättömyydestä he olettavat Suomenkin olevan uskonnollinen maa. Tämäkään ei tietenkään pidä paikkaansa. Uskonnolla, erityisesti kristinuskolla, on valitettavasti Suomessa vielä turhan monessa asiassa erityisasema, mutta vähä vähältä se asema on rapautunut; kiitos meidän sekulaarien humanistien. Uskonnollinen kiihkoilu on varsin moukkamaista ja tästä olkoon esimerkkinä muutama uskova kansanedustaja, joiden jutut alittavat riman kerta toisensa jälkeen.

Oheisen Seurakuntalaisen jutun väliotsikko, Kotiutuminen alkaa, kun turvapaikanhakija astuu seurakunnan ovesta sisään, kertoo siitä, kuinka epäeettistä maahanmuuttajiin kohdistuva värväystoiminta on.

Väliotsikko pitää paikkansa vain Saalem-seurakunnan propagandassa, mutta reaalimaailman relevanssia väitteellä ei ole. Mahtaa olla noille turvapaikanhakijoille melkoinen yllätys, kun he huomaavat helluntailaisuuden olevan Suomessa marginaalinen suuntaus. Uskovat ovat aika yleisesti ihan muuta kuin hörhöilyyn taipuvaisia änkyröitä. Nämä muslimit on huijattu mukaan helluntailaiseen hörhöilyyn.

Ei mene kauan kun Uskontojen Uhrit ry saa näistä ”käännynnäisistä” uusia asiakaita. Heitä on kusetettu kahteen kertaa: ensin islamiin ja sitten kristinuskoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti