tiistai 13. joulukuuta 2016

Jeesus saisi heti potkut töistä



Konservatiivinen taantumuksellinen verkkojulkaisu, Seurakuntalainen, on kunnostautunut lapsiin kohdistuvassa värväystoiminnassa, mutta nyt ko. julkaisu ulottaa värväystoiminnan myös työpaikoille. Tämäkään taktiikka ei eroa mitenkään jihadistien värväystoiminnasta. Kummankin kuppikunnan päämääränä on teonomiaan perustuva teokratian.

Seurakuntalainen on valjastanut ”asiantuntijakseen” Tim Vickersin, joka esittää Seurakuntalaisen mukaan: Työn erottaminen uskonelämästä puuduttaa hengellisesti ja on menetys yhteiskunnalle. Ole rohkeasti kristitty työpaikallasi sitten kun valmistut, IFES-järjestössä työskentelevä Tim Vickers innostaa opiskelijoita ja vastavalmistuneita.

Jossain Yhdysvaltainen etelävaltioiden raamattuvyöhykkeellä tuollainen menettely saattaa hetken onnistuakin, mutta Suomessa ei löydy tarvittavaa kannatusta työntekijöiden evankelioimiseen. Eiköhän kiihkeä uskon tuputtaminen työpaikalla ole riittävä peruste irtisanomiseen. Lisäksi tuollainen evankelista tekisi työtoveriensa elämästä piinaavan. Edelleen on hyvin todennettua, että uskonnot ovat nykyaikaiselle yhteiskunnalle haitallisia.

Mitkä epäeettiset röyhkeät keinot eivät ole vieraita näille uskonharhaisille. Mitään rakentavaa heillä ei ole tarjota. He edustavat sitä kaikkein synkintä ihmiskunnan pohjasakkaa, jolle on tärkeintä mahdollisimman ankea mahdollisimman monelle jonkin kuvitteellisen henkiolennon kuvitteellisen tahdon perusteella.

Jos Jeesus palkattaisiin mihin tahansa nykyaikaiseen työpaikkaan, niin hän saisi potkut jo ennen ensimmäisen työpäivän päättymistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti