perjantai 30. joulukuuta 2016

Leo Mellerin olisi jo syytä vetäytyä hullujenhuoneelle



Patmoksen pellehermanneista Leo Meller jatkaa vuosikymmeniä jatkunutta paskanpuhumistaan uusimmassa blogissaan otsikolla: SOS Israel hädässä.

Kyllä tuolla kirjoituksella taas jonkun patmosystävän kukkarosta onnistutaan imuorimaan rahat, mitään muuta motiiviahan Meller ei tunne. En pidä mahdollisena, että nyt jo seniili vanhus olisi koskaan itsekään uskonut omiin juttuihinsa; ovat ne jutut olleet niin sekavaa shittiä settiä.

Tämänkertaisen flippauksen aiheutti YK:n turvallisuusneuvoston päätöslauselma 2334, jossa tuomitaan Israelin toimet länsirannalla. Tämä sitten Mellerin mukaan aiheuttaa vaikka mitä seurauksia. Mellerin flippaus oli taas oiva esimerkki siitä, kuinka salaliitoteorioilla pyritään vetoamaan maksavaan yleisöön.

Vähän kummastuttaa Mellerin tekopyhyys. Mellerin tulkinnan mukaan silloin kun Israelin valtio joutuu tukalaan tilanteeseen ja ahdistetuksi, niin se merkitsee, että Jeesus palaa just eikä melkein. Tämän suurempaa juhlan aiheitta ei uskovilla pitäisi olla. Sitä ennen Mellerin on kuitenkin rahastettava hyväuskoisia ihmisiä ja siihen tarkoitukseen sentimentaalinen kauheuksien maalailu sopii oikein hyvin. Kyllä Leksa itsekin tietää, ettei se Jeesus palaa koskaan, koska Jeesus on kuvitteellinen olio. Täytyy olla rankkaa pitää tuollaista ”profeetan” imagoa yllä vuosikymmenestä toiseen.

Hassun salaliittoteorian Leksa vääntää siitäkin, jos Suomi olisi ollut turvallisuusneuvostossa, niin Suomi olisi äänestänyt päätöslauselman puolesta ja tästä tuo Leksa mielikuvitusystävä, aavikkobarbaarien häijy jumalhahmo, olisi vetänyt herneen nenäänsä ja Suomea olisi kohdannut jokin Leksan mielikuvitusystävän langettama rangaistus. Tuo on taas niin hölmöä, että vain patmosystävä voi suhtautua tuollaiseen vakavasti.

Meller jaarittelee pitkät pätkät siitä, että YK:lla on jokin salaliitto Israelia vastaan. Tätä samaa paskaa levittää Patmoksen ”tutkimusjohtaja Juha Ahvio hieman eri sanankääntein. Täytyy olla ihmisen sekaisin, jos tuollaista sontaa pitää totena. Sekaisin Meller ja Ahvio ovatkin, mutta eivät niin sekaisin, etteivätkö osaisi nauraa matkalla pankkiin.

Mellerin ”henegentuotteet” ovat ratkiriemukasta luettavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti