torstai 8. joulukuuta 2016

Kristillisdemokraatit ajavat taas taantumusta eduskunnan rakenteisiin



Kristillisdemokraatit ovat taas kunnostautuneet uskonnon soluttamisessa osaksi politiikkaa. He ovat onnistuneet höynäyttämään mukaan myös muutaman muun puolueen kansanedustajan.

Tällä kertaa Krisujen äänenkannattaja KD-lehti raportoi, että eduskuntaan on perustettu uskonnon- ja omantunnonvapausryhmä, jonka puheenjohtajaksi valittiin Sari Essayah.

Tekstin mukaan ko. ryhmä ajaa uskonnonvapauden toteutumista ulkomailla, maissa joissa kristityt kokevat vainoa. Tämä onkin ihan kannatettava ajatus, mutta…kuten Krisujen tapaan kuuluu, niin eiköhän tuon uskonnon- ja omantunnonvapauden ajamisella ole lähinnä päämääränä Suomen sisäpolitiikkaan vaikuttaminen.

Tästä ei ole pitkäkään aika, kun Sari Tanuksen aloite terveydenhoitohenkilökunnan oikeudesta kieltäytyä osallistumasta abortteihin, tyrmättiin. Tämä jäi takuulla kismittämään Tanusta ja muutamaa muuta harhaista änkyrää eduskunnassa.  Nyt sitten yritetään vähän pidemmän kaavan mukaan. No Tanuksen lääkärinopinnot ovat Neuvostoliitosta ja uskonto Lähi-idästä. Se kertoo kuinka ajastaan jäljessä Tanus on.

Mutta me sekulaarit humanistit olemme hereillä, emmekä anna Essayahin ja Tanuksen torpata Suomessa saavutettua edistystä. Ryhdymme kaikkiin vastatoimiin aina kun politiikkaa tehdään uskonnon varjolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti